Re: Problem z nieudanym pobieraniem

autor: MaxioPayne
Odpowiedz

Pierwszy Wpis

Zaakceptowane rozwiązanie

★★★★ Novice

Witam ja mam taki problem z ea app wchodzę pobieram grę i robi się tak że pobiera do 99 procent stoi wstzymuje pobieranie wznawiam a tu znowu się pobiera od nowa co to ma być wiecznie jakiś problem jak nie z originem to teraz z tą APP EA dlaczego pobiera to od nowa i znowu mam czekać 2 godziny zanim pobierze jak tak dalej będzie to pierdziele tą app i wiecej żadnych gier nie będe kupował od EA bo to przechodzi ludzkie pojęcie  poprawcie to bo to tak nie może być czy wy tam pracujecie czy nie???????

Wiadomość 1 z 17 (994 wyświetleń)
Odpowiedz
0 Kudo

Zaakceptowane rozwiazanie

Community Manager

Hej @MaxioPayne 

Sprawdź proszę czy problem będzie pojawiał się nadal po wyczyszczeniu pamięci podręcznej aplikacji. 

https://help.ea.com/pl/help/faq/clear-cache-to-fix-problems-with-your-games/

Zobacz w watku

Wiadomość 6 z 17 (793 wyświetleń)

Wszystkie odpowiedzi

Community Manager

Hej @MaxioPayne 

Przykro mi z powodu frustracji, które napotkałeś podczas pobierania gry w EA app. 

Czy ostatecznie udało Ci się uporać z problemem i pobrać grę?

Wydzieliłem Twój post z innej dyskusji w której ostatni komentarz został udzielony ponad 2 lata temu. 

Wiadomość 2 z 17 (966 wyświetleń)

[ Edytowane ]
★★★★ Novice

Na razie jest ok ale bywa że wraz jest tak samo na innych platformach tego nie mam tylko u waszej tak się dzieje chcieliście żeby było lepiej a tu wyszło gorzej czasem myślę że obie platformy mają jakiś problem techniczny a jaki komentarz ????? fakt faktem nie siedzę codziennie na forach waszych bo mam co robić no sory ale w poście nie widzę że mój komentarz był udzielany 2 lata temu jak niedawno pisałem na temat waszych błedów to jakie 2 lata chyba cos przeoczyliście

Wiadomość 3 z 17 (871 wyświetleń)
Odpowiedz
0 Kudo

Community Manager

Hej @MaxioPayne 

Cieszę się, że problem minął - dzięki za informację Standard smile 

Przeniosłem Twój komentarz z innej dyskusji, gdzie inny użytkownik forum zamieścił komentarz 2 lata temu - nie Ty Standard smile

Jest to związane z zasadami forum odnośnie "odkopywania" starych wątków na forum.  

Wiadomość 4 z 17 (857 wyświetleń)

★★★★ Novice

Aha ok myslałem ze o mnie chodzi spoko i jeszcze jedna sprawa jak tutaj mi odpisujecie to jest problem z EA AP  bo za każdym razem musze wpisywać dane do logowania a mam zaznaczone nie wylogowuj mnie dlaczego za każdym razem musze to wpisywac wcześniej tak nie było

Wiadomość 5 z 17 (810 wyświetleń)
Odpowiedz
0 Kudo

Community Manager

Hej @MaxioPayne 

Sprawdź proszę czy problem będzie pojawiał się nadal po wyczyszczeniu pamięci podręcznej aplikacji. 

https://help.ea.com/pl/help/faq/clear-cache-to-fix-problems-with-your-games/

Wiadomość 6 z 17 (794 wyświetleń)

Community Manager

@MaxioPayne  Jeśli masz dodatkowe pytania lub potrzebujesz dalszej pomocy, śmiało daj nam znać

EA_KalinaAHQ

Wiadomość 7 z 17 (744 wyświetleń)

★★★★ Novice

Ok pomogło ale na ile to nie wiem przynajmniej będe już wiedział co robić

Wiadomość 8 z 17 (686 wyświetleń)

Community Manager

Dzięki za potwierdzenie @MaxioPayne 

EA_KalinaAHQ

Wiadomość 9 z 17 (676 wyświetleń)

★★★★ Novice
@EA_Kalina Raczej to na chwile pomogło wraz tak sam się dzieję wyczysciłem pamięć ale niestety uruchamiam kompa wchodzę do aplikacji zaznaczone jest cały czas nie wylogowuj a wraz na nowo trzeba pisać dane i usuwałem EAAPP i nic to tyle
Wiadomość 10 z 17 (642 wyświetleń)
Odpowiedz
0 Kudo

ea-promo

Zabezpiecz swoje konto EA

Gdy będziesz ustawiać urządzenie jako zaufane, wyślemy Ci kod, by się upewnić się, że Ty to Ty.

Dowiedz się więcej o weryfikacji logowania

ea-help-promo-2

Masz problem z połączeniem z grą?

Jeśli nie możesz się połączyć z grą EA, wykonaj poniższe kroki, aby rozwiązać problemy.

Rozwiązywanie problemów z połączeniem