Dot.: Przenoszenie gry na inny dysk w nowej aplikacji

autor: monikarob05
Odpowiedz

Pierwszy Wpis

Zaakceptowane rozwiązanie

Przenoszenie gry na inny dysk w nowej aplikacji

★★★ Newbie

Dzień doberek, zmieniłem dzisiaj aplikacje usuwając origin gdzie z przenoszeniem gier na inny dysk nie miałem problemu. Da się to jakoś zrobić na nowej? Po wybraniu folderu pobierania i przenoszeniu gry nie ma opcji typu znajdź grę/napraw itp. można tylko pobrać od nowa.

Wiadomość 1 z 7 (1 661 wyświetleń)
Odpowiedz
0 Kudo

Zaakceptowane rozwiazanie

Community Manager

Hej @K0maRR 

Obawiam się, że w tej chwili najbezpieczniejszym rozwiązaniem będzie ponowna instalacja gier. 

Zobacz w watku

Wiadomość 2 z 7 (1 640 wyświetleń)

Wszystkie odpowiedzi

Community Manager

Hej @K0maRR 

Obawiam się, że w tej chwili najbezpieczniejszym rozwiązaniem będzie ponowna instalacja gier. 

Wiadomość 2 z 7 (1 641 wyświetleń)

★★★★ Novice
@EA_Kuba A ja się obawia, że w tej chwili (czyli od początku funkcjonowania EAapp?) jedyną możliwością jest ponowna instalacja w nowej lokalizacji.
EAapp (crap?) nie posiada możliwości przenoszenia folderu z grą.
Kicha totalna. Chciałem zainstalować Origin i tam to zrobić ale z tym jest problem - origin nie chce się zainstalować a próba instalacji miesza coś w plikach EAapp i musiałem ją naprawiać by móc uruchomić.

Całe szczęście moje że w tej chwili mam zainstalowane tylko trzy gry z biblioteki. Ale i tak to marnowanie moich zasobów bo komuś nie chce się tego naprawić.

Jak napisałem, wcześniej EAcrapp.
Wiadomość 3 z 7 (1 003 wyświetleń)
Odpowiedz
0 Kudo

Community Manager

Hej @Jony_VVick 

Rozumiem Twoje rozczarowanie brakiem tej funkcji. Nasze zespoły ciągle pracują nad jej ulepszeniem, nie mniej w tej chwili nie jestem w stanie przekazać Ci kiedy ta funkcja zostanie dodana. 

Wiadomość 4 z 7 (970 wyświetleń)
Odpowiedz
0 Kudo

★★★ Newbie

Nie chodzi o dodanie nowej funkcji tylko o przywrócenie tego co było i co ma konkurencja. Jak dotychczas te "Wasze Zespoły" zepsuły dobra funkcjonalność a nie pracują nad czymś pożytecznym.

Wiadomość 5 z 7 (552 wyświetleń)
Odpowiedz
0 Kudo

★★★ Newbie

Mieszkam poza światłowodami i wgranie ton oprogramowania to nie jest coś co komukolwiek by się spodobało.

Wiadomość 6 z 7 (551 wyświetleń)
Odpowiedz
0 Kudo

Community Manager

Hej @monikarob05 

Dzięki za podzielenie się z nami Twoimi uwagami. 

Wiadomość 7 z 7 (505 wyświetleń)
Odpowiedz
0 Kudo

ea-promo

Zabezpiecz swoje konto EA

Gdy będziesz ustawiać urządzenie jako zaufane, wyślemy Ci kod, by się upewnić się, że Ty to Ty.

Dowiedz się więcej o weryfikacji logowania

ea-help-promo-2

Masz problem z połączeniem z grą?

Jeśli nie możesz się połączyć z grą EA, wykonaj poniższe kroki, aby rozwiązać problemy.

Rozwiązywanie problemów z połączeniem