grudzień
Dzień doberek, zmieniłem dzisiaj aplikacje usuwając origin gdzie z przenoszeniem gier na inny dysk nie miałem problemu. Da się to jakoś zrobić na nowej? Po wybraniu folderu pobierania i przenoszeniu gry nie ma opcji typu znajdź grę/napraw itp. można tylko pobrać od nowa.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
grudzień
Hej @K0maRR
Obawiam się, że w tej chwili najbezpieczniejszym rozwiązaniem będzie ponowna instalacja gier.
grudzień
Hej @K0maRR
Obawiam się, że w tej chwili najbezpieczniejszym rozwiązaniem będzie ponowna instalacja gier.
lipiec
lipiec
Hej @Jony_VVick
Rozumiem Twoje rozczarowanie brakiem tej funkcji. Nasze zespoły ciągle pracują nad jej ulepszeniem, nie mniej w tej chwili nie jestem w stanie przekazać Ci kiedy ta funkcja zostanie dodana.
wrzesień
Nie chodzi o dodanie nowej funkcji tylko o przywrócenie tego co było i co ma konkurencja. Jak dotychczas te "Wasze Zespoły" zepsuły dobra funkcjonalność a nie pracują nad czymś pożytecznym.
wrzesień
Mieszkam poza światłowodami i wgranie ton oprogramowania to nie jest coś co komukolwiek by się spodobało.
wrzesień
Gdy będziesz ustawiać urządzenie jako zaufane, wyślemy Ci kod, by się upewnić się, że Ty to Ty.
Dowiedz się więcej o weryfikacji logowaniaJeśli nie możesz się połączyć z grą EA, wykonaj poniższe kroki, aby rozwiązać problemy.
Rozwiązywanie problemów z połączeniem