Problemy z realizacja kodu fc24

autor: Goooldieee
Odpowiedz

Pierwszy Wpis

Problemy z realizacja kodu fc24

★★ Novice

Witam. Zakupiłem dzisiaj kod do gry FC24 za pośrednictwem media expert. Po wpisaniu kodu na waszej stronie gra nie pojawiła się w mojej bibliotece. Po ponownej próbie wpisania kodu pokazuje że kod został już zrealizowany. Przy próbie szukania u was pomocy kazano mi czekać na rozwiązanie problemów po czym sprawa została zamknięta. Co powinieniem zrobić w takiej sytuacji ? Czy gra została przypisana do mojego konta ?

Wiadomość 1 z 7 (416 wyświetleń)
Odpowiedz
0 Kudo

Dot.: Problemy z realizacja kodu fc24

★★★★ Novice
@Goooldieee Mam bardzo podobną sytuację również dostałem taką odpowiedź od pomocy. Ty masz wersję Ultimate Edition? czy zwykłą?
Wiadomość 2 z 7 (385 wyświetleń)
Odpowiedz
0 Kudo

★★ Novice

Ultimate Edition. Kontaktowałem się z media expert i bedę próbował reklamowac kod ponieważ ze strony ea nie ma żadnej pomocy .

Wiadomość 3 z 7 (381 wyświetleń)
Odpowiedz
0 Kudo

★★★★ Novice
@Goooldieee Próbowałem również zwrócić kod na reklamacje ale dostałem informację zwrotną że wina leży po stronie EA
Wiadomość 4 z 7 (378 wyświetleń)
Odpowiedz
0 Kudo

★★ Novice

Teraz osoby poszkodowane nie uzyskuja żadnej pomocy ze stony media expert i ea wiec ciekawi mnie kto poniesie wine tego ze pieniądze przepadły a gry która nie kosztuje 20 zł nie ma i jest brak jakiego kolwiek rozwiązania.

Wiadomość 5 z 7 (370 wyświetleń)
Odpowiedz
0 Kudo

★★★★ Novice
@Goooldieee Najgorszy problem jest to że płacisz za to żeby szybciej grać a tu nic
Wiadomość 6 z 7 (360 wyświetleń)
Odpowiedz
0 Kudo

★★ Novice

To jest akurat racja zobaczymy co będzie jutro jak zadzwonię do media expert i do ea na infolinie, jak cos bedziesz wiedział to tez daj znać, ja napewno sie odezwe i Ci powiem co wyszło

Wiadomość 7 z 7 (354 wyświetleń)
Odpowiedz
0 Kudo

ea-promo

Zabezpiecz swoje konto EA

Gdy będziesz ustawiać urządzenie jako zaufane, wyślemy Ci kod, by się upewnić się, że Ty to Ty.

Dowiedz się więcej o weryfikacji logowania

ea-help-promo-2

Masz problem z połączeniem z grą?

Jeśli nie możesz się połączyć z grą EA, wykonaj poniższe kroki, aby rozwiązać problemy.

Rozwiązywanie problemów z połączeniem