wrzesień
Witam. Zakupiłem dzisiaj kod do gry FC24 za pośrednictwem media expert. Po wpisaniu kodu na waszej stronie gra nie pojawiła się w mojej bibliotece. Po ponownej próbie wpisania kodu pokazuje że kod został już zrealizowany. Przy próbie szukania u was pomocy kazano mi czekać na rozwiązanie problemów po czym sprawa została zamknięta. Co powinieniem zrobić w takiej sytuacji ? Czy gra została przypisana do mojego konta ?
wrzesień
wrzesień
Ultimate Edition. Kontaktowałem się z media expert i bedę próbował reklamowac kod ponieważ ze strony ea nie ma żadnej pomocy .
wrzesień
wrzesień
Teraz osoby poszkodowane nie uzyskuja żadnej pomocy ze stony media expert i ea wiec ciekawi mnie kto poniesie wine tego ze pieniądze przepadły a gry która nie kosztuje 20 zł nie ma i jest brak jakiego kolwiek rozwiązania.
wrzesień
wrzesień
To jest akurat racja zobaczymy co będzie jutro jak zadzwonię do media expert i do ea na infolinie, jak cos bedziesz wiedział to tez daj znać, ja napewno sie odezwe i Ci powiem co wyszło
Gdy będziesz ustawiać urządzenie jako zaufane, wyślemy Ci kod, by się upewnić się, że Ty to Ty.
Dowiedz się więcej o weryfikacji logowaniaJeśli nie możesz się połączyć z grą EA, wykonaj poniższe kroki, aby rozwiązać problemy.
Rozwiązywanie problemów z połączeniem