Dot.: Problem z zakupem czegokolwiek na ea app

autor: EA_Kuba
Odpowiedz

Pierwszy Wpis

Zaakceptowane rozwiązanie

Problem z zakupem czegokolwiek na ea app

[ Edytowane ]
★★★ Novice

Mam problem od kilku tygodni z zakupem czegokolwiek na EA APP. Gdy kupuję jakiś przedmiot po wciśnięciu przycisku "kup" Pojawia się błąd, dokładnie błąd pokazałem w pliku.

Z góry dziękuję!

Wiadomość 1 z 5 (733 wyświetleń)
Odpowiedz
0 Kudo

Zaakceptowane rozwiazanie

★★★ Novice
@EA_Kuba nie, nie pojawia się już, ale bardzo długo się pojawiał i właśnie nie znam powodu, trochę promocji mnie ominęło ale ważne, że już działa. Również przepraszam, że nie odpisałem ale całkowicie zapomniałem o tej sytuacji odkąd zaczęło działać, i jeśli wy to naprawiliście to wielkie dzięki <3

Zobacz w watku

Wiadomość 3 z 5 (452 wyświetleń)

Wszystkie odpowiedzi

Community Manager

Hej @PRZEMEK_MADRO11 

Wybacz późną odpowiedź. 

Czy opisany przez Ciebie problem pojawia się nadal? 

Untitled.pngKuba.png
Wiadomość 2 z 5 (631 wyświetleń)

★★★ Novice
@EA_Kuba nie, nie pojawia się już, ale bardzo długo się pojawiał i właśnie nie znam powodu, trochę promocji mnie ominęło ale ważne, że już działa. Również przepraszam, że nie odpisałem ale całkowicie zapomniałem o tej sytuacji odkąd zaczęło działać, i jeśli wy to naprawiliście to wielkie dzięki <3
Wiadomość 3 z 5 (453 wyświetleń)

Hero
@PRZEMEK_MADRO11 Obecnie można jeszcze używać Origina do czego zachęcam, tam nie ma żadnych problemów z aplikacją jeśli chodzi o zakup gier, EA App jest w fazie rozwoju i jeszcze nie wszystko działa tak jak powinno, stąd czasami zdarzają się błędy z płatnościami bądź pobieraniem gier.

CCP Hero Banner - Blue.png

Wiadomość 4 z 5 (429 wyświetleń)

Community Manager

Nie ma problemu @PRZEMEK_MADRO11 Standard smile Cieszę się że wszystko gra. Oznaczę Twój post jako rozwiązanie. Standard smile 

Dzięki za wskazówki @Avalayya ! 

Untitled.pngKuba.png
Wiadomość 5 z 5 (419 wyświetleń)

ea-promo

Zabezpiecz swoje konto EA

Gdy będziesz ustawiać urządzenie jako zaufane, wyślemy Ci kod, by się upewnić się, że Ty to Ty.

Dowiedz się więcej o weryfikacji logowania

ea-help-promo-2

Masz problem z połączeniem z grą?

Jeśli nie możesz się połączyć z grą EA, wykonaj poniższe kroki, aby rozwiązać problemy.

Rozwiązywanie problemów z połączeniem