Problem z logowaniem do Ultimate

autor: Pawko996
Odpowiedz

Pierwszy Wpis

Zaakceptowane rozwiązanie

Problem z logowaniem do Ultimate

★★ Novice

Cześć mam problem z zalogowaniem się do ultimate team wczoraj wszystko działał poza tym ze wyrzucało mnie z meczy co jakis czas a dzis nie mogę się zalogować ponieważ wyskakuje mi taka informacja. Czy jest ktoś w stanie mnie naprowadzić jak to rozwiązać?

Wiadomość 1 z 4 (242 wyświetleń)
Odpowiedz
0 Kudo

Zaakceptowane rozwiazanie

Dot.: Problem z logowaniem do Ultimate

Hero (Retired)
@Pawko996

Odlacz modem/router od pradu na najmniej 5 minut i włącz ponownie - być może utraciłeś łacze szerokopasmowe z winy dostawcy internetu ktore jest wymagane dla platformy EA ap i Discord i jestes tylko na laczu wąskopamowym ktore wystarcza dla wiekszości stron w internecie.

Wyrzucanie z meczy tez może wskazywac na problemy z twoim internetem, które się zaczęły wczoraj

Zobacz w watku

Wiadomość 2 z 4 (239 wyświetleń)

Wszystkie odpowiedzi

Hero (Retired)
@Pawko996

Odlacz modem/router od pradu na najmniej 5 minut i włącz ponownie - być może utraciłeś łacze szerokopasmowe z winy dostawcy internetu ktore jest wymagane dla platformy EA ap i Discord i jestes tylko na laczu wąskopamowym ktore wystarcza dla wiekszości stron w internecie.

Wyrzucanie z meczy tez może wskazywac na problemy z twoim internetem, które się zaczęły wczoraj
Wiadomość 2 z 4 (240 wyświetleń)

Community Manager

Dodatkowo na konsoli Wypisz się i Wpisz ponownie do swojego profilu PlayStation Network oraz wyłącz konsolę i odłącz ją od zasilania na 3 min.

Daj znać jak poszło. Pozdrawiam,

_Kalina

EA_KalinaAHQ

Wiadomość 3 z 4 (220 wyświetleń)

[ Edytowane ]
Community Manager

@Pawko996  Daj znać czy problem udało Ci się już rozwiązać. Będziemy wdzięczni za aktualizację sytuacji 😉

EA_PulsarAHQ

Wiadomość 4 z 4 (193 wyświetleń)

ea-promo

Zabezpiecz swoje konto EA

Gdy będziesz ustawiać urządzenie jako zaufane, wyślemy Ci kod, by się upewnić się, że Ty to Ty.

Dowiedz się więcej o weryfikacji logowania

ea-help-promo-2

Masz problem z połączeniem z grą?

Jeśli nie możesz się połączyć z grą EA, wykonaj poniższe kroki, aby rozwiązać problemy.

Rozwiązywanie problemów z połączeniem