listopada 2022 – ostatnio edytowany listopada 2022
Jak wyżej w temacie - apllikacja EAapp uruchamia pobieranie tych gier, wyszukuje ilość wolnego miejsca na dysku i nagle wyskakuje informacja:
"Wystąpił problem z pobieraniem". Podczas pobierania coś poszlo nie tak. Daj nam kilka minut i spróbuj ponownie. Rozwiazania jakie można znaleźć (min. uruchamianie jako administrator nie pomaga). Na Origin problem nie występuje.
listopada 2022
Hej @michaledek
Sprawdź proszę czy problem będzie pojawiał się po rozpoczęciu pobierania innej gry EA. W przeszłości rozwiązaniem podobnego problemu było pobranie darmowej gry Apex Legends.
Problem występuje tylko z tymi dwiema grami, co dziwne Mass Effect 2 działa prawidłowo. Nie napisałem tego wcześniej, ale chodzi oczywiscie o "stare" wersje gier, a nie Edycje Legendarną, której nie posiadam.
listopada 2022
Niestety nie, gra Apex była w trakcie pobierania i problem nadal występuje, co wiecej próbowałem podobnego rozwiązania podczas instalowania FIFA 14 oraz FIFA 21. Mass Effect Andromeda, również mi instaluje się prawidłowo i próbowałem tego rozwiaznia przy pomocy tej gry i nadal nic. Mój system operacyjny to Win8.1.
Zastanawiam się czy nie jest to wina samej apki EAapp, ponieważ ten sam problem mial miejsce kilka tygodni temu także z którymś z Crysisów albo Battefieldów (nie pamiętam już dokładnie), po dwóch aktualizacjach EAapp przeprowadzonych w międzyczasie, probem z nimi zniknął. Niestety Mass Effecty nadal nie działają.
wrzesień
wrzesień – ostatnio edytowany wrzesień
@19407dc3a1f441d1
Nie. Dopiero kolejna aktuaizacja naprawiła problem. Jednak dziś w ogóle nie wczytuje mi się biblioteka moich gier, co też już się zdarzało w przeszłości. Jest to ewidentnie wina aplikacji. Z Originem co by o nim nie sądzić, nie było takich przebojów. EA App to niedopracowany produkt i nigdy nie powinien zostać wypuszczony w takim stanie.
Edit:
Akurat biblioteka mi się wczytała i ME1 też mi się nie chce instalować, ale ME3 ładuje sie prawidłowo.
Gdy będziesz ustawiać urządzenie jako zaufane, wyślemy Ci kod, by się upewnić się, że Ty to Ty.
Dowiedz się więcej o weryfikacji logowaniaJeśli nie możesz się połączyć z grą EA, wykonaj poniższe kroki, aby rozwiązać problemy.
Rozwiązywanie problemów z połączeniem