luty
Mam problem z Pobieraniem FIFY 23 kupiłem nowy Komputer odinstalowałem AntyWirusa, który był od razu po odpaleniu komputera i wyłączyłem Windows Defendera FIFA 23 pobierałem chyba jakieś 30 godzin, a teraz mam aktualizacje 1,75 GB i pokazuje raz 6,68 MB/s a raz 0.00 MB/s mam światłowód i nigdy nie miałem żadnych problemów i tylko 1 może 2 razy Internet mi wywaliło na kilka minut podsyłam SS z Testu na prędkość Internetu Proszę o pomoc, bo nie będę miał 200 dni odpalonego komputera, żeby zagrać w FIFA 23.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
luty
ile masz miejsca na dysku jeśli poniżej 30G to przez to odinstaluj coś żeby było miejsce jeśli nie zadziała to nie wiem
luty
ile masz miejsca na dysku jeśli poniżej 30G to przez to odinstaluj coś żeby było miejsce jeśli nie zadziała to nie wiem
luty
Hej @JanuszKromka17
Daj nam znać czy wskazówka odnośnie zwolnienia miejsca na dysku pomogła Ci w rozwiązaniu problemu.
Jeśli nie możesz się połączyć z grą EA, wykonaj poniższe kroki, aby rozwiązać problemy.
Rozwiązywanie problemów z połączeniemWłącz weryfikację logowania, aby chronić swoje dane i uzyskać dostęp do aplikacji FUT Web App.
Zobacz więcej w centrum pomocy EA