Problem z EA app

autor: AndersenTCZ
Odpowiedz

Pierwszy Wpis

Problem z EA app

[ Edytowane ]
★★★ Newbie

Ja rowniez mam problem z logowaniem do EA APP. 

Probowalem juz roznych sposobow. Re-installacja, odpalanie lokalnie, jako adminisrtrator, wylaczenie firewalla, nawet restart routera. Nic nie pomaga i nie moge odpalic EA APP (a co za tym idzie FIFY kupionej na Steam). 

Za kazdym razem ten sam komunikat : tymczasowo utracono polaczenie. jestes w trybie offline

Mimo ze internet dziala bez problemu a restart routera nie pomogl (speed test : 600 Mb/s). 

Nie wiem co jeszcze moge zrobic?

Wiadomość 1 z 3 (2 553 wyświetleń)
Odpowiedz
0 Kudo

Dot.: Problem z EA app

Community Manager

Hej @AndersenTCZ 

Wydzieliłem Twój post z innej dyskusji, gdzie problem został już rozwiązany. 

Jakiś czas temu na forum pojawiło się obejście niektórych problemów z logowaniem w EA app polegające na zaznaczeniu opcji "nie wylogowywuj mnie". Sprawdź proszę czy uda Ci się rozwiązać problem w ten sposób również i Tobie. 

Untitled.pngKuba.png
Wiadomość 2 z 3 (2 482 wyświetleń)
Odpowiedz
0 Kudo

Dot.: Problem z EA app

★★★ Newbie

Hej EA_Kuba, 

Dzieki za informacje. Faktycznie udalo sie teraz otworzyc EA App (choc nic nie zmienilem, poprostu uruchomila sie - wczesniej nie pokazywal mi sie nawet panel do logowania). 

Teraz mam jednak problem z uruchomieniem gry FIFA 23. Po probie uruchomienia wyskakuje ups, cos poszlo nie tak, kod bledu : EC:203

wyslalem zgloszenie o tym bledzie. 

Jakies pomysly?

Wiadomość 3 z 3 (2 475 wyświetleń)
Odpowiedz
0 Kudo

ea-promo

Zabezpiecz swoje konto EA

Gdy będziesz ustawiać urządzenie jako zaufane, wyślemy Ci kod, by się upewnić się, że Ty to Ty.

Dowiedz się więcej o weryfikacji logowania

ea-help-promo-2

Masz problem z połączeniem z grą?

Jeśli nie możesz się połączyć z grą EA, wykonaj poniższe kroki, aby rozwiązać problemy.

Rozwiązywanie problemów z połączeniem