Powolna gra

autor: pgrzesiekp
Odpowiedz

Pierwszy Wpis

Dot.: Powolna gra

★★★ Apprentice

@pgrzesiekp  Sprawdzałeś czy na konsoli występuje to samo ?

Wiadomość 21 z 39 (188 wyświetleń)
Odpowiedz
0 Kudo

★★ Guide
@Korki093 Nie mam konsoli.
Wiadomość 22 z 39 (169 wyświetleń)
Odpowiedz
0 Kudo

★★ Guide

Zauważyłem też, że w każdym meczu jest inne oddalenie i pochylenie kamery. Tak jakby w meczach na wyjeździe grał na ustawieniach przeciwnika. Nic nie zmieniam, gram cały czas na tej samej kamerze.  Ten pierwszy legancko, piłka trzyma sie nogi, a drugi jakby laptop nie wyrabiał z rozdzielczością

Wiadomość 23 z 39 (152 wyświetleń)
Odpowiedz
0 Kudo

★★ Guide

Dziękuje administracji forum za tak piękną pomoc. Przynajmniej próbę rozwiązania problemu. Najlepsza firma! Standard smile

Wiadomość 24 z 39 (130 wyświetleń)
Odpowiedz
0 Kudo

[ Edytowane ]
★★★★ Novice

U mnie to samo. Postanowiłem odinstalować grę, reset kompa, nowa instalacja. Działa kilka rozegranych meczyków i jest super.

Następnego dnia - to samo co przed instalacją.

Po prostu zaje fajna gra.

Wiadomość 25 z 39 (117 wyświetleń)
Odpowiedz
0 Kudo

★★★★ Novice

Administracja forum umie pomagać tylko sobie, w postaci banhammera i to w momencie, kiedy piszesz nieprzychylne rzeczy na jej temat.

Wiadomość 26 z 39 (109 wyświetleń)
Odpowiedz
0 Kudo

★★ Guide
@freqxu Gra jest niegrywalna tak czy inaczej. Wczoraj ile osób nie mogło grać w rivals (w tym ja) i tu prawie cisza, forum umiera, ludzie wiedzą że i tak nic nie daję pisanie. Ostatnia moja gra od ea. Troche żal bo lubie piłkę nożną, ale nie w takim wydaniu, że olewa sie klienta. Może nie kupuję fifa points, ale sama gra na przemierze też mało nie kosztowała.
Wiadomość 27 z 39 (80 wyświetleń)
Odpowiedz
0 Kudo

★★ Guide

Gra jest szalona, piłkarze odbijają sie od piłki, slizgawka. Ping niski a gra wygląda jakbym grał na opóźnieniu 500ms. Gra e sportowa

https://www.youtube.com/watch?v=bKhj5CPpGqo

Wiadomość 28 z 39 (65 wyświetleń)
Odpowiedz
0 Kudo

★★ Guide

Po prostu żart. Zawodnicy bokiem biegają, przesuwają twoich graczy. Żadnych wolnych, 

https://www.youtube.com/watch?v=m4G_pg3snKs

Wiadomość 29 z 39 (61 wyświetleń)
Odpowiedz
0 Kudo

★★ Guide

Chciałbym się tylko dowiedzieć dlaczego to wszystko tak wolno działa. Piłka ledwo co się toczy. Ogólnie drużyna nie wie co się dzieje na boisku. Piłki nie dolatują do odbiorcy.  Gra jest niegrywalna

https://www.youtube.com/watch?v=8OcZeFKlzrw

Wiadomość 30 z 39 (192 wyświetleń)
Odpowiedz
0 Kudo

ea-help-promo-2

Masz problem z połączeniem z grą?

Jeśli nie możesz się połączyć z grą EA, wykonaj poniższe kroki, aby rozwiązać problemy.

Rozwiązywanie problemów z połączeniem

fifa-20-player-splash

Zabezpiecz swoje konto FIFA

Włącz weryfikację logowania, aby chronić swoje dane i uzyskać dostęp do aplikacji FUT Web App.

Zobacz więcej w centrum pomocy EA