PROBLEM ZE STEROWANIEM PAD,KLAWIATURA I WSZYSTKO INNE

autor: Rurciaaa
Odpowiedz

Pierwszy Wpis

Dot.: PROBLEM ZE STEROWANIEM PAD,KLAWIATURA I WSZYSTKO INNE

★★ Novice
@Rurciaaa Mam ten sam problem, pisze też o tym na innym temacie, dzwoniłem i mówią, że to jest problem globalny ale mamy już 21 października i dalej tego nie naprawili!!! @EA_Kuba chłopaku, tu trzeba poruszyć temat wyżej, bo połowa ludzi na PC ma ten sam problem, połowa nie...
Wiadomość 21 z 40 (943 wyświetleń)
Odpowiedz
0 Kudo

★★ Apprentice
@EA_Kuba Ile można czekać za odpowiedzią? Przekazujecie sprawę gdzieś dalej czy co robicie? Bo póki co wszystko co zrobiłem, nagrałem filmik to idzie na marne, marnowałem czas. KUPIŁEM GRĘ PO TO ŻEBY GRAĆ A NIE CZEKAC JAK * AZ COS SIE NAPRAWI BO NIE POTRAFI NIKT TEGO NAPRAWIĆ. JAJA SOBIE Z NAS ROBICIE???? 240 ZL NA MARNE POSZLO ROZUMIEM?
Wiadomość 22 z 40 (914 wyświetleń)
Odpowiedz
0 Kudo

★★ Novice
@Rurciaaa niestety ale chyba mają nas gdzieśFrown chcielibyśmy cokolwiek jakąkolwiek odpowiedz z ich strony a jest ciszaFrown Chociażby mogliby napisać że są w trakcie naprawy tego lub cokolwiek a tu nicFrown
Wiadomość 23 z 40 (843 wyświetleń)
Odpowiedz
0 Kudo

Community Manager

Cześć wszystkim,

Dzięki za Wasze posty, w szczególności @Daniel3556677 za rzeczową odpowiedź. 

Rozumiem Waszą frustrację i przykro mi, że pojawiają się tego rodzaju problemu. W niektórych przypadkach przy rozwiązywaniu problemów wymagane są dodatkowe informacje na temat wykonanych kroków, lub samego środowiska w którym pojawiają się problemu. Fakt, że w wątku zadaję dodatkowe pytania, nie znaczy, że ma to na celu "przedłużania sprawy" Standard smile. Jeśli chcecie zapoznać się ze szczegółami na temat analizy i rozwiązywania problemów w grze FIFA, zachęcam Was do zapoznania się z tą serią "Na wirtualnym boisku"

W tej chwili nie mam jednoznacznej odpowiedzi czy rozwiązania opisanego przez Was problemu, jeśli takie się pojawi - na pewno dam Wam znać. Na forum istnieje dyskusja opisująca podobny problem, gdzie pojawiły się rozwiązania zgłoszone przez innych użytkowników - link, częściowe rozwiązanie problemu zostało zaproponowane również tutaj

Chciałbym również, żebyście wiedzieli, że nasze zespoły nieustannie pracują nad rozwiązaniem problemów występujących w grze. 

Dla lepszej przejrzystości wątku usunąłem z niego "podbijające" go posty. 

Wiadomość 24 z 40 (817 wyświetleń)

★★ Apprentice
@EA_Kuba Wybacz ale ja już drugi rok z rzędu mam ten problem i za przeproszeniem jestem wkur****y. Gra została wypuszczona, wydałem 239 zł na nią, sezon rozpoczął się na dobre, a ja nie zagrałem ani jednego meczu Online. Nie kupiłem gry po to żeby sobie poklikać z botami, bo nie taki jest tego zamiar. Jednocześnie rozumiem, że gra może mieć problemy ze stabilnością ITP, ale jakim cudem stabilność była pierwszorzędną sprawą niż to, że tysiące graczy nie może w ogóle sterować w samej grze, dlaczego nie zostało to razem rozwiązane. Ile jeszcze mamy czekać i patrzeć jak ludzie zbierają FUN z tej gry, a my siedzimy i walimy głową o ścianę, bo nic nie możemy zrobić. Nawet na Twitterze EA Direct nie ma o tym słowa wzmianki, pewnie nawet o tym nie wiedzą.
Wiadomość 25 z 40 (753 wyświetleń)
Odpowiedz
0 Kudo

★★ Novice

Dokładnie proszę nam chociaż powiedzieć na jakim Etapie rozwiązywania jesteście? Bo to jest frustracja z naszej strony że czekamy tyle czasu i nadal nic nie naprawioneFrown

Wiadomość 26 z 40 (720 wyświetleń)
Odpowiedz
0 Kudo

★★ Apprentice
@EA_Kuba I co tam mordo? Miesiąc mija
Wiadomość 27 z 40 (685 wyświetleń)
Odpowiedz
0 Kudo

★★ Apprentice
@EA_Kuba Można jakieś info?
Wiadomość 28 z 40 (648 wyświetleń)
Odpowiedz
0 Kudo

★ Guide
@Rurciaaa Piszesz o tym grze online że sam chętnie bym zagrał z prawdziwymi ludźmi.😁
Wiadomość 29 z 40 (608 wyświetleń)
Odpowiedz
0 Kudo

★★ Apprentice
@EA_Kuba Jak sytuacja?
Wiadomość 30 z 40 (574 wyświetleń)
Odpowiedz
0 Kudo

ea-help-promo-2

Masz problem z połączeniem z grą?

Jeśli nie możesz się połączyć z grą EA, wykonaj poniższe kroki, aby rozwiązać problemy.

Rozwiązywanie problemów z połączeniem

fifa-20-player-splash

Zabezpiecz swoje konto FIFA

Włącz weryfikację logowania, aby chronić swoje dane i uzyskać dostęp do aplikacji FUT Web App.

Zobacz więcej w centrum pomocy EA