maja 2023 – ostatnio edytowany maja 2023 przez EA_Pulsar
Witam, mój problem polega na tym, iż odłączyłem pomyślnie dawne konto PSN (Qbacmd) z mojego konta i kiedy klikam przycisk "połącz", aby połączyć nowe konto PSN przekierowuje mnie do komunikatu z informacją o tym że moje konto EA jest już połączone z innym kontem PSN. Czyli w zasadzie tak jakbym się nie wylogował ze starego konta (Qbacmd). Proszę o zweryfikowanie tego błędu ponieważ nie mogę połączyć nowego konta pomimo że odłączyłem stare konto.
CM- temat edytowany w celu poprawy widoczności na forum
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
maja 2023
Cześć @HaZeyCMD
Jeśli z Twoim kontem EA powiązane było wcześniej konto tej samej platformy nie będzie możliwe powiązanie nowego profilu.
Zgodnie z informacją na naszej stronie:
Możesz usunąć powiązanie konta platformy ze swoim kontem EA, jeśli chcesz powiązać je z innym kontem EA, zakładając, że to nowe konto EA nigdy wcześniej nie było powiązane z żadnym kontem gry tego samego rodzaju.
Oznacza to, że jeśli usuniesz powiązanie między tagiem gracza Xbox a kontem EA, w przyszłości nie będzie można powiązać z tym kontem żadnego innego tagu gracza Xbox.
Więcej na ten temat możesz przeczytać w tym artykule.
EA_Pulsar
maja 2023
Cześć @HaZeyCMD
Jeśli z Twoim kontem EA powiązane było wcześniej konto tej samej platformy nie będzie możliwe powiązanie nowego profilu.
Zgodnie z informacją na naszej stronie:
Możesz usunąć powiązanie konta platformy ze swoim kontem EA, jeśli chcesz powiązać je z innym kontem EA, zakładając, że to nowe konto EA nigdy wcześniej nie było powiązane z żadnym kontem gry tego samego rodzaju.
Oznacza to, że jeśli usuniesz powiązanie między tagiem gracza Xbox a kontem EA, w przyszłości nie będzie można powiązać z tym kontem żadnego innego tagu gracza Xbox.
Więcej na ten temat możesz przeczytać w tym artykule.
EA_Pulsar
czerwca 2023
Gdy będziesz ustawiać urządzenie jako zaufane, wyślemy Ci kod, by się upewnić się, że Ty to Ty.
Dowiedz się więcej o weryfikacji logowaniaJeśli nie możesz się połączyć z grą EA, wykonaj poniższe kroki, aby rozwiązać problemy.
Rozwiązywanie problemów z połączeniem