Odłączenie powiązanego konta PSN

autor: HaZeyCMD
Odpowiedz

Pierwszy Wpis

Zaakceptowane rozwiązanie

Odłączenie powiązanego konta PSN

[ Edytowane ]
★★★ Newbie

Witam, mój problem polega na tym, iż odłączyłem pomyślnie  dawne konto PSN (Qbacmd) z mojego konta i kiedy klikam przycisk "połącz", aby połączyć nowe konto PSN przekierowuje mnie do komunikatu z informacją o tym że moje konto EA jest już połączone z innym kontem PSN. Czyli w zasadzie tak jakbym się nie wylogował ze starego konta (Qbacmd). Proszę o zweryfikowanie tego błędu ponieważ nie mogę połączyć nowego konta pomimo że odłączyłem stare konto.

CM- temat edytowany w celu poprawy widoczności na forum 

Wiadomość 1 z 3 (275 wyświetleń)
Odpowiedz
0 Kudo

Zaakceptowane rozwiazanie
Community Manager

Cześć @HaZeyCMD 

Jeśli z Twoim kontem EA powiązane było wcześniej konto tej samej platformy nie będzie możliwe powiązanie nowego profilu. 

Zgodnie z informacją na naszej stronie: 

Możesz usunąć powiązanie konta platformy ze swoim kontem EA, jeśli chcesz powiązać je z innym kontem EA, zakładając, że to nowe konto EA nigdy wcześniej nie było powiązane z żadnym kontem gry tego samego rodzaju.

Oznacza to, że jeśli usuniesz powiązanie między tagiem gracza Xbox a kontem EA, w przyszłości nie będzie można powiązać z tym kontem żadnego innego tagu gracza Xbox.

Więcej na ten temat możesz przeczytać w tym artykule.

EA_Pulsar

EA_PulsarAHQ

Zobacz w watku

Wiadomość 2 z 3 (255 wyświetleń)

Wszystkie odpowiedzi
Community Manager

Cześć @HaZeyCMD 

Jeśli z Twoim kontem EA powiązane było wcześniej konto tej samej platformy nie będzie możliwe powiązanie nowego profilu. 

Zgodnie z informacją na naszej stronie: 

Możesz usunąć powiązanie konta platformy ze swoim kontem EA, jeśli chcesz powiązać je z innym kontem EA, zakładając, że to nowe konto EA nigdy wcześniej nie było powiązane z żadnym kontem gry tego samego rodzaju.

Oznacza to, że jeśli usuniesz powiązanie między tagiem gracza Xbox a kontem EA, w przyszłości nie będzie można powiązać z tym kontem żadnego innego tagu gracza Xbox.

Więcej na ten temat możesz przeczytać w tym artykule.

EA_Pulsar

EA_PulsarAHQ

Wiadomość 2 z 3 (256 wyświetleń)

Dot.: Odłączenie powiązanego konta PSN

Community Manager

Hej @HaZeyCMD 

Nie zapomnij oznaczyć odpowiedzi @EA_Pulsar jako rozwiązanie. 

Wiadomość 3 z 3 (208 wyświetleń)
Odpowiedz
0 Kudo

ea-promo

Zabezpiecz swoje konto EA

Gdy będziesz ustawiać urządzenie jako zaufane, wyślemy Ci kod, by się upewnić się, że Ty to Ty.

Dowiedz się więcej o weryfikacji logowania

ea-help-promo-2

Masz problem z połączeniem z grą?

Jeśli nie możesz się połączyć z grą EA, wykonaj poniższe kroki, aby rozwiązać problemy.

Rozwiązywanie problemów z połączeniem