października 2022
Hej, bardzo proszę o pomoc bo już od kilku dni się męczę z tym i nie mam już pomysłów.
Nie mogę zainstalować aplikacji na windows 7 , otwieram plik instalacyjny i ładuje się, po chwili jednak wyskakuje komunikat jak na zdjęciu
Proszę powiedzcie mi co mogę zrobić w takim wypadku,czy konieczne jest zaktualizować windows ? Boję się że wtedy mój staruszek padnie((
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
października 2022
Dzięki za odpowiedź @welkanom.
Z racji tego, że jest to dość ogólny błąd, najlepiej byłoby upewnić się, że Twój system jest w pełni zaktualizowany.
Pobierz najnowszą aktualizację Service Pack dla Windows 7
Zaktualizuj NET Framework, oraz Visual C++
Zaktualizuj sterowniki karty graficznej na komputerze
Pomimo tego, że EA app wspiera system Windows 7 i problem nie wynika z samego systemu operacyjnego, z przyczyn związanych z bezpieczeństwem Twoich danych na komputerze sugerowałbym rozważenie aktualizacji systemu przynajmniej do Windows 10.
https://help.ea.com/pl/help/origin/origin/operating-system-not-supported-by-origin/
października 2022
Hej @welkanom
Czy Twój system jest 64-bitowy?
32-bitowy i 64-bitowy system Windows: często zadawane pytania
października 2022
Tak
października 2022
Dzięki za odpowiedź @welkanom.
Z racji tego, że jest to dość ogólny błąd, najlepiej byłoby upewnić się, że Twój system jest w pełni zaktualizowany.
Pobierz najnowszą aktualizację Service Pack dla Windows 7
Zaktualizuj NET Framework, oraz Visual C++
Zaktualizuj sterowniki karty graficznej na komputerze
Pomimo tego, że EA app wspiera system Windows 7 i problem nie wynika z samego systemu operacyjnego, z przyczyn związanych z bezpieczeństwem Twoich danych na komputerze sugerowałbym rozważenie aktualizacji systemu przynajmniej do Windows 10.
https://help.ea.com/pl/help/origin/origin/operating-system-not-supported-by-origin/
Gdy będziesz ustawiać urządzenie jako zaufane, wyślemy Ci kod, by się upewnić się, że Ty to Ty.
Dowiedz się więcej o weryfikacji logowaniaJeśli nie możesz się połączyć z grą EA, wykonaj poniższe kroki, aby rozwiązać problemy.
Rozwiązywanie problemów z połączeniem