sierpień
Także znikneli zawodnicy z tej paczki wypożyczenia z najlepszymi zawodnikami.
Wielu zawodników nie pamietam któży byli w mnie w klubie
sierpień
Rozumiem, że problem powrotu kart nie został jeszcze rozwiązany, to już 5 dni bodajże, czy możemy się cokolwiek dowiedzieć o planach rozwiązania tej sytuacji.
Straciłem TOTS Griezmanna, którego kupiłem za ok. 700 K. Ale najbardziej boli stracenie 4 kart piłkarzy Wymiana FUT, przez co nie mogę zrobić wymiany na Ikonę Prime.
A nie ukrywam, że wraz z synami bardzo na nią czekaliśmy, by na koniec przygody z FIFA 19 zagrać jeszcze jakąś fajną ikoną...
Wspólnie spędziliśmy wiele godzin na tym, by zrobić wszystkie taski związane ze zdobyciem wszystkich 14 kart wymiana FUT (wcześniej wymieniliśmy 4 na Courtois, ulubionego bramkarza chłopaków, pozostałe 10 miało być na ikonę). Teraz brakuje nam 4.
Co mam powiedzieć synom, że ikony nie będzie, bo się coś popsuło? :/
Jest jakaś szansa, że zostanie wydłużony czas na wymianę kart FUT Swap z sierpnia? Termin dla tych SBC mija jutro...
Czy mogę już założyć, że nic się nie da zrobić, i 6 kart FUT Swap które mam, wymienić na cokolwiek innego wartościowego, żeby mieć z nich cokolwiek?
Słabo to wygląda, naprawdę...
sierpień
FIFA jako gra jest grą rodziną można by się pokusić i nazwać pokoleniową o ile dorośli rozumieją że problem istnieje tak dziecko nie akceptuje takiej sytuacji i proszę pamiętać drogie EA że te dzieci to wasi przyszli klienci których już na starcie zrażajcie do siebie marketing i PR kuleje .
sierpień
Po uruchomieniu gry w dniu 29.08.2019 r. zauważyłem, że w podstawowym składzie brakuje karty Fernandihno z drużyny sezonu - łączna nota 93. Karta kupiona około tygodnia wcześniej. Po przejrzeniu posiadanych kart okazało się, że posiadam kilka kart zawodników, które w tym czasie albo sprzedałem albo wymieniłem w W B S. Tak jakby gra cofnęła się w czasie.
sierpień
Nowa paczka do wypożyczenia jest a "znikniętych"kart jak nie było tak niema.
sierpień – ostatnio edytowany sierpień
Dobra to teraz na poważnie, jest liga weekendowa OSTATNIA, a ja w nią grać nie mogę. Co teraz, dostanę nagrody za eilte bez grania czy jak?
sierpień
Dopiero o 4.15 odzyskałem wszystkie swoje karty i nie straciłem swoich co zrobiłem po występieniu tego problemu. Szkoda tylko, że tak późno i nie ma żadnej rekompensaty- więc ea uważa, że oddali karty i nie ważne, że 5 dni nie mogłeś grać, oddaliśmy karty to spoko?!
Mam cały dzień mniej brania w lidze weekendowej, jeżeli wgbede mógł grać, ponieważ odkąd się problem pojawił to grać nie mogłem wcale.
sierpień
Tak jak podejrzewałem... Oczywiście żadnej rekompensaty nie ma, a co jeszcze ciekawego? - to, że nadal nie mogę grać...
Dołączam zdjęcie, ciągle to wyskakuje jak chce zagrać jakikolwiek mecz.
sierpień
Nie mogę niczego zrobić co dotyczy mojego składu. Próbowałem dodać piłkarzy do składu to odrazu wywala błąd wyżej wymieniony. W aplikacji wychodzi taki błąd... Proszę o szybkie naprawienie tego
sierpień
Sprawdzcie swoje kluby . Ja już odzyskałem karty
Włącz weryfikację logowania, aby chronić swoje dane i uzyskać dostęp do aplikacji FUT Web App.
Zobacz więcej w centrum pomocy EAJeśli nie możesz się połączyć z grą EA, wykonaj poniższe kroki, aby rozwiązać problemy.
Rozwiązywanie problemów z połączeniem