marca 2022
Gra nie chce się uruchomić.
Podczas prób uruchomienia gry FIFA 22 od paru dni wyskakuje błąd "Nie masz do tego dostępu" . Posiadam grę od premiery i zagrałem w nią już około 160godzin.
marca 2022
Próbuję włączyć grę i wyskakuje mi " Nie masz do tego dostępu, Ta gra mogła zostać pobrana na twoje urządzenie przez innego użytkownika". Oczywiście posiadam grę a na koncie mam napisane, że posiadam grę. Pomocy. Wcześniej wszystko działało normalnie
marca 2022 – ostatnio edytowany marca 2022
Dzięki za Wasze zgłoszenia.
Czy gra pochodzi z subskrypcji EA Play, czy została przez Was kupiona jako oddzielny produkt?
Na jakiej platformie pojawia się opisany przez Was problem?
marca 2022
Dzień dobry, mam ten sam problem ze wszystkimi pobranymi dotąd grami (FIFA21, BF2042, SW Squadrons). Mam abonament w ramach XBOX PASS na PC. Bardzo proszę o wsparcie.
marca 2022
Komunikat:
Gry były zainstalowane we wskazanej przeze mnie niestandardowej lokalizacji na innej partycji ale dotąd nie było problemu i gry były aktualizowane.
marca 2022
Dzięki za odpowiedź @doncoyotepl
Spróbuj proszę pobrać Apex Legends (jest to darmowa gra), poczekaj aż gra się zainstaluje, po czym pobierz inny dowolny tytuł przy którym pojawiał się problem.
stycznia 2023
Inne rozwiązania? Odpalam grę na steamie, więc automatycznie powinna się tam pojawić, ale zamiast to wyskakuej ten błąd...
maja 2023
Mam ten sam problem.
maja 2023
Hej @TESQUU
Czy opisany przez ciebie problem pojawia się nadal po wyczyszczeniu pamięci podręcznej EA app?
Gdy będziesz ustawiać urządzenie jako zaufane, wyślemy Ci kod, by się upewnić się, że Ty to Ty.
Dowiedz się więcej o weryfikacji logowaniaJeśli nie możesz się połączyć z grą EA, wykonaj poniższe kroki, aby rozwiązać problemy.
Rozwiązywanie problemów z połączeniem