luty
Cześc,
Przychodze z pytaniem o pomoc, a mianowicie w dniu wczorajszym (tj. 06.02.2023) fifa właczała sie bez zarzutów, wszystko działało sprawnie.
Odpalam dzisiaj gre przez steam, i nic sie nie dzieje, steam pokazuje ze jestem w grze eapp to samo a gra nie uruchamia sie pomimo czekania godziny.
Przeinstalowywałem fife 2 razy, steam, wyłaczałem antywirusa i zapore, uruchamiałem za pomocą administratora, sprawdzałem spójność plików, wszystko na daremnie.
Nie mam juz wiecej pomysłow więc pisze tutaj
Dołączam diagramdx w razie potrzeby
Dziekuje za każda odpowiedz z góry
luty
luty
Hej @Heroon
Jeśli problem jest aktualny, proszę sprawdź kroki opisane na naszym EN forum - link.
Poniżej podaję tłumaczenie.
1. Przejdź do ścieżki instalacyjnej gry FIFA23.
2. W folderze FIFA23 znajdziesz 2 składniki AntiCheat, jeden to EAAntiCheat.GameServiceLauncher.exe, drugi to EAAntiCheat.GameServiceLauncher.dll.
3. Kliknij go prawym przyciskiem myszy, Właściwości - Podpisy cyfrowe - Wybierz podpis EA - Szczegóły - Wyświetl certyfikat - Zainstaluj certyfikat - Użyj opcji domyślnych i kliknij Dalej, aby zakończyć.
4. Wykonaj ten sam proces dla obu komponentów.
Jeśli nie możesz się połączyć z grą EA, wykonaj poniższe kroki, aby rozwiązać problemy.
Rozwiązywanie problemów z połączeniemWłącz weryfikację logowania, aby chronić swoje dane i uzyskać dostęp do aplikacji FUT Web App.
Zobacz więcej w centrum pomocy EA