październik
Wyłączcie wszystkie tifo i sektorówki i powinno działać
październik
październik
październik
U mnie o dziwo zauważyłem poprawę. Mogę sterować normalnie ale tylko przez ok 2-3min potem zawiesza się tak jakbym trzymał przez dobrą minutę ostatni wciśnięty przycisk i po tym czasie znowu 2-3min mogę sterować normalnie. I to trwa cały mecz, więc nadal ten szit jest kompletnie niegrywalny. Ehhh... Kiedy to się skończy bo mam już dość grania offline w grze która kupiłem głównie do gry ONLINE..
październik
Co ciekawe rzeczywiście dzięki wyłączeniu wszystkich sektorówek i tifo oraz zrobieniu optymalizacji na GeForce Experience pad zaczął mi normalnie działać w Divison Rivals ale tylko przez 10 meczy, po tych meczach dalej ten sam problem, zawodnicy biegają bez kontroli, nie da sie nic z tym zrobić. Szkoda że ta gra w tym roku jest tak zepsuta tym bardziej na PC gdzie po każdej aktualizacji wyskakują kolejne błędy. Teraz ogromne spadki FPS i nie można otwierać paczek bo wyskakuje ciągle jakiś błąd.
październik
Też mam ten problem dane:
kontroler Xbox one
-przewodowo
-system widows 11
październik – ostatnio edytowany październik
@EA_KubaWiadomo coś czy nie? Bo nie da się grać i nic zrobić z tym.
październik
Stwierdzam, że to najbardziej niedopracowana fifa na PC jaka wyszła. Od początku problemy z Antychitem, padem, a teraz po aktualizacji która weszła 04.10 gra offline przestała mi sprawiać przyjemność ponieważ gra zaczęła klatkować, zawodnicy się ruszają jak smoła a do tej pory wszystko było okej.
Nikt z EA nawet nie raczy tutaj odpisać gdy ludzie gdy ludzie mają problem z grą za 400 stówy? Nice.
październik
Dzisiaj wyjąłem z szafy stary pad od firmy Logitech model f310(co prawda nie działają dwa przyciski, dlatego wymieniłem na pada xbox) i o dziwo mogłem sterować zawodnikami w meczu.
Czyżby pady na pc od xboxa nie były kompatybilne z fifą?
Trochę porażka żebym lepszy pad zamieniał na gorszy żeby pograć w fife23
październik
Dzwoniłem na infolinie cały czas naprawiają nie leży to po naszej stronie tylko po ich tak mi powiedział
Jeśli nie możesz się połączyć z grą EA, wykonaj poniższe kroki, aby rozwiązać problemy.
Rozwiązywanie problemów z połączeniemWłącz weryfikację logowania, aby chronić swoje dane i uzyskać dostęp do aplikacji FUT Web App.
Zobacz więcej w centrum pomocy EA