październik
podupcy mnie zaraz.
październik
pad od ps4.pad sobie sam wciksa L2 nie da się biegać na sprincie bo cały czas zawodnik zasłania sobie piłkę...
październik
październik
październik
ta gra to porażka.
październik
Mam dwa pady, każdy od xbox- RECON CONTROLLER a drugi oryginalny Xbox model 1914(w każdym ten sam problem)
Połączenie przez kabel usb
system: Windows 10 Home 64-bit
Jak wszyscy w tym temacie:
W trybach offline działa wszystko dobrze , ale w trybach online nie mogę sterować zawodnikami , biegają i robią co chcą.
Dodam że w fifie 22( i starszych) nie miałem żadnego problemu z padami.
Ps
po dzisiejszej aktualizacji zainstalowanej godzinę temu(04.10.22) i odpaleniu gry, nic się nie zmieniło.
październik
dzwoniąc na infolinię otrzymałem informację że jest to problem globalny i jest on spowodowany przez grę
październik
@OloK2007 a wiadomo kiedy to naprawią ?
październik
Mam to samo hah
Najlepsze ze do niedzieli nie działało mi wgl mecze online w sensie wywalało mnie tak max w 5/6 min średnio.
Naprawili, zagralem wczoraj nawet kilka meczy i wieczorem błąd z padem. I tak od wczoraj znowu nie da się grać haha
Pozdro EA
październik
Produkt: FIFA 23
Platforma:PC
Podaj na jakiej platformie grasz? PC
Model karty Nvidia lub AMD gtx1050ti
Podaj ilość pamięci RAM w GB 8gb
Jak brzmi Twój gamertag/PSN ID? CiecholP
Czy problem pojawia się tylko przy włączonej rozgrywce międzyplatformowej? Nie
W którym trybie miało to miejsce? FIFA Ultimate Team
W jakim trybie? FUT Division Rivals
Czy możesz wskazać dzień (DD/MM/RRRR), w którym wystąpił błąd? od premiery do teraz
O której godzinie wystąpił błąd? (GG:MM) cały czas
W jakiej strefie czasowej mieszkasz? EET (ART) - GMT + 2:00
Jak często występuje ten problem? 100%
W jaki sposób możemy odtworzyć ten problem? Podczas meczy online nie mogę sterować składem. Mecze z komputerem działają normalnie tak samo volta online natomiast division rivals jak i mecze towarzyskie online nie. Jedyne na co reaguje gra to zielony pasek pod nazwiskiem zawodnika podczas strzału lub podania (pasek ładuje się normalnie) natomiast zawodnik i tak nie reaguje. Podczas wciskania pauzy pojawia się komunikat "pauza zakolejkowana" natomiast podczas wypadnięciu piłko poza boisko komunikat znika a pauzy nie ma
Co się dzieje? Podczas meczy online nie mogę sterować składem. Mecze z komputerem działają normalnie tak samo volta online natomiast division rivals jak i mecze towarzyskie online nie. Jedyne na co reaguje gra to zielony pasek pod nazwiskiem zawodnika podczas strzału lub podania (pasek ładuje się normalnie) natomiast zawodnik i tak nie reaguje. Podczas wciskania pauzy pojawia się komunikat "pauza zakolejkowana" natomiast podczas wypadnięciu piłki poza boisko komunikat znika a pauzy nie ma.
Co powinno się stać? Powinienem być w stanie sterować składem
Podczas meczy online nie mogę sterować składem. Mecze z komputerem działają normalnie tak samo volta online natomiast division rivals jak i mecze towarzyskie online nie. Jedyne na co reaguje gra to zielony pasek pod nazwiskiem zawodnika podczas strzału lub podania (pasek ładuje się normalnie) natomiast zawodnik i tak nie reaguje. Podczas wciskania pauzy pojawia się komunikat "pauza zakolejkowana" natomiast podczas wypadnięciu piłko poza boisko komunikat znika a pauzy nie ma
Jeśli nie możesz się połączyć z grą EA, wykonaj poniższe kroki, aby rozwiązać problemy.
Rozwiązywanie problemów z połączeniemWłącz weryfikację logowania, aby chronić swoje dane i uzyskać dostęp do aplikacji FUT Web App.
Zobacz więcej w centrum pomocy EA