październik
Witam,
Przestrzegam wszystkich tych, co mają szczęście i jeszcze nie kupili tej gry: nie kupujcie.
Działa? Nie działa, od momentu premiery same błędy, problemy z fps, problemy z ac, wyrzucanie w trakcie meczu i zawieszanie komputera.
Wymagania sprzętowe? To nieważne, bo i tak nie działa.
Pomoc? Nie istnieje, oprócz kilku osób na forum, którzy sami do końca nie wiedzą co robić.
Zwroty pieniędzy za oszustwo? Nie ma, kupiłeś to teraz żałuj.
Miałbym totalnie wylane w te pieniądze, gdyby gra chociaż działała w 20 klatkach, ale ona w ogóle nie działa. :D Cyberpunk mimo okropnej premiery potrafił przyznać się do licznych błędów i nie było najmniejszego problemu ze zwrotem pieniędzy, czy też różnego rodzaju promocjami. Panowie i Panie w EA mają to totalnie gdzieś.
Pozdrawiam graczy, nie pozdrawiam całego zespołu EA
październik
październik
Umieściłem temat o pozwie zbiorowym, zbiorowej reklamacji o zwrot pieniędzy. Admin usuwa temat za każdym razem
listopad
listopad
To nie jest wina karty graficznej.
Miałem do przedwczoraj tego Radeona w wersji Strix, 5600XT.
Zmieniłem kartę na Nvidia MSI RTX 3070 Gaming X TRIO i problem nadal ten sam.
Gra przycina/zwalnia podczas ruchu zawodników.
listopad
listopad – ostatnio edytowany listopad
@Gucio91Powiem tak . U mnie gra działa płynie tylko że czasami tylko na moim polu karnym zniknie piłkarz / piłkarze na pół sekundy . Dzisiaj 3 razy mi wywaliło z gry . Nie potrzebnie ustawiłem w grze ograniczenie 60 fps .
Jeszcze popatrzę w programie software. Ustawie grę program pod fife 23 .
Nawet nie chcą pomagać. Napisałem temat i mi nie odpisali porad
listopad
listopad
miesiąc temu
Mam 3070TI i też mam problemy z wydajnością w tej grze. EA to zło.
Jeśli nie możesz się połączyć z grą EA, wykonaj poniższe kroki, aby rozwiązać problemy.
Rozwiązywanie problemów z połączeniemWłącz weryfikację logowania, aby chronić swoje dane i uzyskać dostęp do aplikacji FUT Web App.
Zobacz więcej w centrum pomocy EA