maj
Witam, mój problem polega na tym, że wczoraj kupiłem FIFE 23 na platformie STEAM i tu zaczyna się zabawa
z każdym ponownym uruchomieniem gry musze tworzyć nowy profil w grze, wszystkie postępy znikają i dosłownie nie ma nic, przy tworzeniu nowej kariery w zapisach istnieje moja dotychczasowa kariera, ale nie mogę w nią wejść, jak rozwiązać ten problem, żeby nie tworzyć ciągle nowego profilu?
Pozdrawiam
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
maj
Hej @lethazoo
Na start usuń Ustawienia i zrestrartuj grę. Po jej ponownym uruchomieniu będzie trzeba stworzyć nowe ustawienia - nie zmieniaj nazwy tego pliku. Dodatkowo, jeśli grasz na padzie, podłącz go za pomocą kabla i zatwierdzaj kontrolerem menu FIFA 23 (nie za pomocą Enter na klawiaturze).
Daj znac jak poszło. Pozdrawiam,
_Kalina
maj
Hej @lethazoo
Na start usuń Ustawienia i zrestrartuj grę. Po jej ponownym uruchomieniu będzie trzeba stworzyć nowe ustawienia - nie zmieniaj nazwy tego pliku. Dodatkowo, jeśli grasz na padzie, podłącz go za pomocą kabla i zatwierdzaj kontrolerem menu FIFA 23 (nie za pomocą Enter na klawiaturze).
Daj znac jak poszło. Pozdrawiam,
_Kalina
czerwiec
lipiec
cały czas musze od nowa usuwać profil i zakładać nowy, na dodatek w losowych momentach kiedy gram kariere, gre potrafi wywalić do pulpitu, w momencie kolejnego odpalenia jest ciągle ten sam problem i na nowo trzeba usuwać profil i ustawiać wszystkie ustawienia..
tak bardzo zoptymalizowana gra jak na lipiec przystało
lipiec
Dla pewności, odłącz od komputera zbędne urządzenia USB np. drugi kontroler. Jeden z naszych graczy doświadczał tego problemu dopiero po podłączeniu kierownicy do ładowania, a jej odłączenie i zresetowanie Ustawień gry pomogło w tej kwestii. Do utworzenia Ustawień korzystaj wyłącznie z kontrolera i nie zmieniaj nazwy pliku UStawień.
Dodatkowo:
- przeinstaluj aplikację Steam, wyczyść pamięć podręczną EA App i napraw grę
- uruchom komputer w trybie czystego rozruchu
- sprawdź czy problem występuje na zupełnie nowym koncie administratora
sierpień
nadal jest to samo, już mam powoli dość tego, bo w losowych momentach gry kariery laguje mi gre i muszę ją jak zawsze wyłączać alt+f4 bo inaczej nie da sie.
nie wiem co z tym zrobić żeby to działało jak należy
z profilem nadal też jest tak samo, cały czas muszę usuwać i tworzyć nowy
Jeśli nie możesz się połączyć z grą EA, wykonaj poniższe kroki, aby rozwiązać problemy.
Rozwiązywanie problemów z połączeniemWłącz weryfikację logowania, aby chronić swoje dane i uzyskać dostęp do aplikacji FUT Web App.
Zobacz więcej w centrum pomocy EA