maja 2023 – ostatnio edytowany maja 2023
Witam, kupiłem BF 4 premium po przeinstalowaniu origin na ea app nie ma w bibiotece bf 4 jedynie widzi starego bbc2 . Gdy wchodzę w sklep w aplikacji nie widzi samego bf tylko dodatki a przecież w wersji premium jest podstawa z dodatkami no chyba ,że czegoś nie rozumiem. Pozdrawiam
Ps teraz przy próbie odinstalowania wyskakuje błąd inst-3-1921 po kliknięciu zakończ /anuluj wyskakuje inny kod błędu 75-C5AF EA APP.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
maja 2023
Hej @Likemaster456
Ze zrzutu ekranu zamówienia, które przesłałeś widzę, że kupiłeś sam pakiet rozszerzeń - Usługa Premium. Produkt ten nie zawiera podstawowej wersji gry i musi być ona kupiona oddzielnie (lub pochodzić np. z EA Play).
Edycja Premium zawiera podstawową wersję oraz rozszerzenia.
@Likemaster456
1. Nie ma w bibliotece:
Wyczyść cache EA
Otwórz aplikacje i kliknij trzy kreski w lewym górnym rogu ekranu. Następnie kliknij Pomoc . dalej Odzyskiwanie aplikacji i następnie wybierz - Wyczyść cache
Nastepnie zrestartuj komputer (opcja uruchom ponownie) i zaloguj sie na swoje konto uzywając ID (nicku) zamiast adresu mailowego - zmiana sposobu logowania jest na dole panelu logowania
2. Bład odinstalowywania
Kliknij znaczek Windowsa w lewym rogu ekranu z listy programow ktore sie otworza wyszukaj na dole Ustawienia i kliknij w to. Nastepnie wybierz Aplikacje i tam poszukaj takich plikow Microsoft Visual: C++. Kazdy z nich bedzie mial koncowke z datą roku. Kliknij na kazdy z nich po kolei prawym myszy i wybieraj opcje Modyfikuj - aby je uaktualnić. Microsoft nie uaktualnia ich w aktualizacjach i trzeba to robić samemu. Wszystkie pliki z końcówką 2015 odinstaluj
Nastepnie wejdz w ten link i w dziale Visual Studio 2015,2017 2019. 2022 pobierz 2 pliki Microsoft Visual C++ x64 oraz VisualC++x86 (NIE POBIERAJ WERSJI ARM)
https://support.microsoft.com/pl-pl/topic/najnowsze-udost%C4%99pnione-pliki-programu-visual-c-do-pob...
Nastepnie zainstaluj te pliki klikając na nie prawym myszy, a po zainstalowaniu zrestartuj komputer (opcja uruchom ponownie)
Tu jest gloszony ten sam bład ale rozwiazanie jest jak na moj gust dość radykalne - odinstalowanie wszystkich VC++ na moje wystarczy wiekszość naprawić a te z koncowka 2015 wymienić
https://answers.ea.com/t5/Bug-Reports-Technical-Issues/I-keep-getting-inst-3-1920-error-installing-e...
Nic to nie pomogło, nie wiem o co chodzi, nie mogę pobrać bf 4 premium z biblioteki ze sklepu bo nie mam go kupionego( w bibliotece nawet nie ma ,że kupiłem bf 4 ani nic) ale w sklepie pisze ,że taki i taki dodatek posiadam , ale w historii zamówień taki jest. Mało tego nie dostałem kodu gry na maila. Czy może to ze tak czy siak trzeba kupić podstawkę bf 4 no ale z informacjami w sklepie ea app ,że bf 4 premium zawiera podstawkę. Screeny poniżej
Jak nie uda się rozwiązać tego problemu to będę występował o zwrot pieniędzy.
maja 2023
Hej @Likemaster456
Ze zrzutu ekranu zamówienia, które przesłałeś widzę, że kupiłeś sam pakiet rozszerzeń - Usługa Premium. Produkt ten nie zawiera podstawowej wersji gry i musi być ona kupiona oddzielnie (lub pochodzić np. z EA Play).
Edycja Premium zawiera podstawową wersję oraz rozszerzenia.
maja 2023
@Likemaster456 Daj nam znać czy nadal potrzebujesz pomocy. Będziemy wdzięczni za aktualizację sytuacji.
Gdy będziesz ustawiać urządzenie jako zaufane, wyślemy Ci kod, by się upewnić się, że Ty to Ty.
Dowiedz się więcej o weryfikacji logowaniaJeśli nie możesz się połączyć z grą EA, wykonaj poniższe kroki, aby rozwiązać problemy.
Rozwiązywanie problemów z połączeniem