EA app nie widzi zakupionego BF 4 premium.

autor: Likemaster456
Odpowiedz

Pierwszy Wpis

Zaakceptowane rozwiązanie

EA app nie widzi zakupionego BF 4 premium.

[ Edytowane ]
★★★ Newbie

Witam, kupiłem BF 4 premium po przeinstalowaniu origin na ea app nie ma w bibiotece bf 4 jedynie widzi starego bbc2 . Gdy wchodzę w sklep w aplikacji nie widzi samego bf tylko dodatki a przecież w wersji premium jest podstawa z dodatkami  no chyba ,że czegoś nie rozumiem. Pozdrawiam 

Ps teraz przy próbie odinstalowania wyskakuje błąd  inst-3-1921 po kliknięciu zakończ /anuluj wyskakuje inny kod błędu 75-C5AF EA APP.

Wiadomość 1 z 5 (347 wyświetleń)
Odpowiedz
0 Kudo

Zaakceptowane rozwiazanie

Dot.: EA app nie widzi zakupionego BF 4 premium.

Community Manager

Hej @Likemaster456 

Ze zrzutu ekranu zamówienia, które przesłałeś widzę, że kupiłeś sam pakiet rozszerzeń - Usługa Premium. Produkt ten nie zawiera podstawowej wersji gry i musi być ona kupiona oddzielnie (lub pochodzić np. z EA Play). 

Edycja Premium zawiera podstawową wersję oraz rozszerzenia. 

Untitled.pngKuba.png

Zobacz w watku

Wiadomość 4 z 5 (312 wyświetleń)

Wszystkie odpowiedzi

[ Edytowane ]
Hero (Retired)

@Likemaster456

1. Nie ma w bibliotece:
Wyczyść cache EA
Otwórz aplikacje i kliknij trzy kreski w lewym górnym rogu ekranu. Następnie kliknij Pomoc . dalej Odzyskiwanie aplikacji i następnie wybierz - Wyczyść cache
Nastepnie zrestartuj komputer (opcja uruchom ponownie) i zaloguj sie na swoje konto uzywając ID (nicku) zamiast adresu mailowego - zmiana sposobu logowania jest na dole panelu logowania

2. Bład odinstalowywania
Kliknij znaczek Windowsa w lewym rogu ekranu z listy programow ktore sie otworza wyszukaj na dole Ustawienia i kliknij w to. Nastepnie wybierz Aplikacje i tam poszukaj takich plikow Microsoft Visual: C++. Kazdy z nich bedzie mial koncowke z datą roku. Kliknij na kazdy z nich po kolei prawym myszy i wybieraj opcje Modyfikuj - aby je uaktualnić. Microsoft nie uaktualnia ich w aktualizacjach i trzeba to robić samemu. Wszystkie pliki z końcówką 2015 odinstaluj
Nastepnie wejdz w ten link i w dziale Visual Studio 2015,2017 2019. 2022 pobierz 2 pliki Microsoft Visual C++ x64 oraz VisualC++x86 (NIE POBIERAJ WERSJI ARM)
https://support.microsoft.com/pl-pl/topic/najnowsze-udost%C4%99pnione-pliki-programu-visual-c-do-pob...
Nastepnie zainstaluj te pliki klikając na nie prawym myszy, a po zainstalowaniu zrestartuj komputer (opcja uruchom ponownie)

Tu jest gloszony ten sam bład ale rozwiazanie jest jak na moj gust dość radykalne - odinstalowanie wszystkich VC++ na moje wystarczy wiekszość naprawić a te z koncowka 2015 wymienić
https://answers.ea.com/t5/Bug-Reports-Technical-Issues/I-keep-getting-inst-3-1920-error-installing-e...

Wiadomość 2 z 5 (336 wyświetleń)

[ Edytowane ]
★★★ Newbie

Nic to nie pomogło, nie wiem o co chodzi, nie mogę pobrać bf 4 premium z biblioteki ze sklepu bo nie mam go kupionego( w bibliotece nawet nie ma ,że kupiłem bf 4 ani nic) ale w sklepie pisze ,że taki i taki dodatek posiadam , ale w historii zamówień taki jest. Mało tego nie dostałem kodu gry na maila. Czy może to  ze tak czy siak trzeba kupić podstawkę bf 4 no ale z informacjami w sklepie ea  app ,że bf 4 premium zawiera podstawkę. Screeny poniżej 

Jak nie uda się rozwiązać tego problemu to będę występował o zwrot pieniędzy. 

Wiadomość 3 z 5 (324 wyświetleń)
Odpowiedz
0 Kudo

Community Manager

Hej @Likemaster456 

Ze zrzutu ekranu zamówienia, które przesłałeś widzę, że kupiłeś sam pakiet rozszerzeń - Usługa Premium. Produkt ten nie zawiera podstawowej wersji gry i musi być ona kupiona oddzielnie (lub pochodzić np. z EA Play). 

Edycja Premium zawiera podstawową wersję oraz rozszerzenia. 

Untitled.pngKuba.png
Wiadomość 4 z 5 (313 wyświetleń)

Community Manager

@Likemaster456 Daj nam znać czy nadal potrzebujesz pomocy. Będziemy wdzięczni za aktualizację sytuacji.  

EA_KalinaAHQ

Wiadomość 5 z 5 (246 wyświetleń)
Odpowiedz
0 Kudo

ea-promo

Zabezpiecz swoje konto EA

Gdy będziesz ustawiać urządzenie jako zaufane, wyślemy Ci kod, by się upewnić się, że Ty to Ty.

Dowiedz się więcej o weryfikacji logowania

ea-help-promo-2

Masz problem z połączeniem z grą?

Jeśli nie możesz się połączyć z grą EA, wykonaj poniższe kroki, aby rozwiązać problemy.

Rozwiązywanie problemów z połączeniem