Brak gry po zakupie PC EA

autor: 21397
Odpowiedz

Pierwszy Wpis

Brak gry po zakupie PC EA

★★★★★ Novice

1.

POWAŻNY BŁĄD
Upłynął limit czasu oczekiwania na odpowiedź strony. Odśwież ją i spróbuj ponownie."
Od wczoraj staram się skontaktować z kimkolwiek i bez skutku ! Pomoc techniczna to jakaś porażka ! ! !

2.
Gra zakupiona już prawie ponad 24h w EA  APP pojawiła się na chwile po czym znikła 
Robiłem już wszystko co możliwe i NIC ! 
Na pocztę rachunek otrzymałem , na profilu status płatności " ZREALIZOWANY " i na koncie pieniędzy brak a gry brak !

Wiadomość 1 z 4 (525 wyświetleń)
Odpowiedz
0 Kudo

Dot.: Brak gry po zakupie PC EA

★★★★★ Novice
@@21397
Wiadomość 2 z 4 (507 wyświetleń)
Odpowiedz
0 Kudo

Hero (Retired)
@21397

Wyczyść cache EA aplikacji
Otwórz aplikacje i kliknij trzy kreski w lewym górnym rogu ekranu. Następnie kliknij Pomoc . dalej Odzyskiwanie aplikacji i następnie wybierz - Wyczyść cache Następnie zrestartuj komputer – opcja – uruchom ponownie i zaloguj się ponownie na swoje konto EA

Dodatkowo ręcznie sprawdź aktualizacje aplikacji EA, uruchamiając program EA app Updater: C:\Program Files\Electronic Arts\EA Desktop\EAUpdater.exe

Jesli nie pomoże powtórz czyszczenie cache EA nawet do 5 razy. ICzasem trzeba to powtarzać parokrotnie zanim zadziała)

Jeśi dalej gry nie bedzie zwroć sie do pomocy EA przez opcję "zwrot pieniędzy" > "rozmawiaj"

Wiadomość 3 z 4 (474 wyświetleń)

★★★ Newbie

Mi to nie roziwazalo poblemu.. sa jakies inne rozwiazania?

Wiadomość 4 z 4 (456 wyświetleń)
Odpowiedz
0 Kudo

ea-promo

Zabezpiecz swoje konto EA

Gdy będziesz ustawiać urządzenie jako zaufane, wyślemy Ci kod, by się upewnić się, że Ty to Ty.

Dowiedz się więcej o weryfikacji logowania

ea-help-promo-2

Masz problem z połączeniem z grą?

Jeśli nie możesz się połączyć z grą EA, wykonaj poniższe kroki, aby rozwiązać problemy.

Rozwiązywanie problemów z połączeniem