Dot.: Brak PD z EA Play

autor: chiniejj
Odpowiedz

Pierwszy Wpis

Zaakceptowane rozwiązanie

Brak PD z EA Play

★★★ Novice

Cześć,

Przy okazji startu TOTS i nowego sezonu zauważyłem, że będąc subskrybentem EA Play nie dostaję dodatkowych punktów XP w Ultimate Team. W sklepie normalnie widnieją zniżki na Fifa Points, ale dodatkowych punktów XP nie dostałem. Czy mógłbym prosić o pomoc w powyższej kwestii? Miał.jiz ktoś.moze podobny problem?

Pozdrawiam.

Wiadomość 1 z 7 (590 wyświetleń)
Odpowiedz
0 Kudo

Zaakceptowane rozwiazanie

Community Manager

Cześć @Kajtek84 

Wyloguj się i zaloguj do konta EA kilkukrotnie, aby je ponownie zsynchronizować. 

Przekazaliśmy też informacje na ten temat do naszego zesołu FIFA. Jeśli w ciągu kilku kolejnych dni problem nie zostanie rozwiązany możesz skontaktować się z naszymi doradcami, na stronie EA help

EA_Pulsar

EA_PulsarAHQ

Zobacz w watku

Wiadomość 2 z 7 (551 wyświetleń)

Wszystkie odpowiedzi

Community Manager

Cześć @Kajtek84 

Wyloguj się i zaloguj do konta EA kilkukrotnie, aby je ponownie zsynchronizować. 

Przekazaliśmy też informacje na ten temat do naszego zesołu FIFA. Jeśli w ciągu kilku kolejnych dni problem nie zostanie rozwiązany możesz skontaktować się z naszymi doradcami, na stronie EA help

EA_Pulsar

EA_PulsarAHQ

Wiadomość 2 z 7 (552 wyświetleń)

★★★ Novice

@EA_Pulsar  dziękuję za radę. Wykonam powyższe działania, odczekam kilka dni i ewentualnie zgłoszę problem dalej. 

Pozdrawiam.

Wiadomość 3 z 7 (540 wyświetleń)

[ Edytowane ]
★★ Novice

[edytowano]. Dalej nie dostałem PD. No, ale jak mam dostać przecież otworze paczki lepsze na totsy ultimate.. żenada jedna wielka żenada 

Wiadomość 4 z 7 (335 wyświetleń)
Odpowiedz
0 Kudo

★★ Novice
@EA_Pulsar Spra3dzcie komu dajecie te PD bo kolega nie ma wykupionego EA Play s dostał PD xDDD
Może wyrobicie się do grudnia co?
Wiadomość 5 z 7 (296 wyświetleń)
Odpowiedz
0 Kudo

[ Edytowane ]
★★ Novice

[edytowano] PD dalej nie ma. Pieniądze w błoto.. z wymiennych paczek da się trafić jakaś kartę warta 50k? Nie da bo drop jest taki piękny... Co za firma dni

Wiadomość 6 z 7 (250 wyświetleń)
Odpowiedz
0 Kudo

★★★ Newbie
@EA_Pulsar Nadal nie dostałem chociaż wykonałem tą czynnosć
Wiadomość 7 z 7 (155 wyświetleń)
Odpowiedz
0 Kudo

ea-help-promo-2

Masz problem z połączeniem z grą?

Jeśli nie możesz się połączyć z grą EA, wykonaj poniższe kroki, aby rozwiązać problemy.

Rozwiązywanie problemów z połączeniem

fifa-20-player-splash

Zabezpiecz swoje konto FIFA

Włącz weryfikację logowania, aby chronić swoje dane i uzyskać dostęp do aplikacji FUT Web App.

Zobacz więcej w centrum pomocy EA