maj
Cześć,
Przy okazji startu TOTS i nowego sezonu zauważyłem, że będąc subskrybentem EA Play nie dostaję dodatkowych punktów XP w Ultimate Team. W sklepie normalnie widnieją zniżki na Fifa Points, ale dodatkowych punktów XP nie dostałem. Czy mógłbym prosić o pomoc w powyższej kwestii? Miał.jiz ktoś.moze podobny problem?
Pozdrawiam.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
maj
Cześć @Kajtek84
Wyloguj się i zaloguj do konta EA kilkukrotnie, aby je ponownie zsynchronizować.
Przekazaliśmy też informacje na ten temat do naszego zesołu FIFA. Jeśli w ciągu kilku kolejnych dni problem nie zostanie rozwiązany możesz skontaktować się z naszymi doradcami, na stronie EA help.
EA_Pulsar
maj
Cześć @Kajtek84
Wyloguj się i zaloguj do konta EA kilkukrotnie, aby je ponownie zsynchronizować.
Przekazaliśmy też informacje na ten temat do naszego zesołu FIFA. Jeśli w ciągu kilku kolejnych dni problem nie zostanie rozwiązany możesz skontaktować się z naszymi doradcami, na stronie EA help.
EA_Pulsar
maj
@EA_Pulsar dziękuję za radę. Wykonam powyższe działania, odczekam kilka dni i ewentualnie zgłoszę problem dalej.
Pozdrawiam.
czerwiec
– ostatnio edytowany
czerwiec
przez
EA_Pulsar
[edytowano]. Dalej nie dostałem PD. No, ale jak mam dostać przecież otworze paczki lepsze na totsy ultimate.. żenada jedna wielka żenada
czerwiec
czerwiec
– ostatnio edytowany
czerwiec
przez
EA_Pulsar
[edytowano] PD dalej nie ma. Pieniądze w błoto.. z wymiennych paczek da się trafić jakaś kartę warta 50k? Nie da bo drop jest taki piękny... Co za firma dni
czerwiec
Jeśli nie możesz się połączyć z grą EA, wykonaj poniższe kroki, aby rozwiązać problemy.
Rozwiązywanie problemów z połączeniemWłącz weryfikację logowania, aby chronić swoje dane i uzyskać dostęp do aplikacji FUT Web App.
Zobacz więcej w centrum pomocy EA