październik
październik – ostatnio edytowany październik
@EA_Kuba Nadal nic nie wiem co zrobic juz bo kupilem wersje pudelkowa z kodem :/
październik
październik
październik
To sobie troche poczekamy bo jak narazie to w * nas maja bo kasa im i tak plynie
październik
październik
październik
listopad
8.11.2022 po miesiącu działania gry mam to samo co Wy. EA nic nie pomaga, kolejne chaty, zapewnienia sa tylko picem na wodę. Zdecydowanie coś nie gra z antychatem, Originem oraz synchronizowaniem plików, które raz chcą zapisać się w origin, innym razem lokalnie. Ile razy można przeinstalować antyshit oraz grę. Naprawde twórcy sądzą, że każdy ma czas na takie zabiegi ?! Ludzie mają życie, a gierka ma być tylko odskocznią. Od 30-09 poświęciłem więcej czasu na naprawę gry niż na granie. To chore. Oczywiście EA nie ponosi żadnej odpowiedzialności, ale wszystko kiedyś wraca i do nich też wróci..
luty
4.02.2023- jak tam chłopaki udało wam się odpalić grę? Kupiłem fife w październiku i do tej pory nie udało mi się odpalić gry. Dla mnie to jest po prostu chore, człowiek wydaje na gre ponad 170 złotych, żeby potem dowiedzieć się, że zwyczajnie produkt się nie odpali . Jeśli komukolwiek się udało to bardzo proszę o pomoc
Jeśli nie możesz się połączyć z grą EA, wykonaj poniższe kroki, aby rozwiązać problemy.
Rozwiązywanie problemów z połączeniemWłącz weryfikację logowania, aby chronić swoje dane i uzyskać dostęp do aplikacji FUT Web App.
Zobacz więcej w centrum pomocy EA