październik
Siemka od wczoraj usiłuje uruchomić fife 23 ale nic z tego. Po próbie uruchomienia gry poprzez Steam ładuje mi anticheata (wiec nie raczej z nim problem) nagle znika i włącza się origin. Dodam że w menadżerze zadań prze kiła sekund jest uruchomiona gifa 23 i znika wraz z wyskokiem origina.
październik
Mam to samo i już próbowałem wszystkiego
październik
październik
Dalej to samo, nawet po formacie kompa
październik
październik
Duzo osób ma tak samo, ale jakos EA się nie spieszy z naprawą tego, zastanawiam się nad sprzedaniem gry powoli
październik
październik
Hej @koteczeQ00 @xSuawek
Dzięki za Wasze zgłoszenia.
Poproszę Was o wykonanie poniższych kroków, które zamieściliśmy w naszym artykule na temat rozwiązywania problemów z uruchamianiem gry:
Moja gra nie uruchamia się
Jeśli masz pewność, że Twój komputer spełnia minimalne wymagania, a gra nie uruchamia się po kliknięciu graj, sprawdź poniższe rozwiązania. Zazwyczaj tego rodzaju problem związany jest z blokowaniem gry przez inną aplikację, system operacyjny lub aplikację systemową.
Jeśli po wykonaniu powyższych kroków gra nadal nie uruchamia się:
październik
Jeśli nie możesz się połączyć z grą EA, wykonaj poniższe kroki, aby rozwiązać problemy.
Rozwiązywanie problemów z połączeniemWłącz weryfikację logowania, aby chronić swoje dane i uzyskać dostęp do aplikacji FUT Web App.
Zobacz więcej w centrum pomocy EA