listopada 2022
Cześć,
szukalem odpowiedzi na ten problem ale nie znalazłem nigdzie. Występują podobne ale nie takie same. Włączając grę, czy to jako administrator czy normalnie, złącza się okno z ładującym sie anticheat, ładuje sie do końca, wyłącza sie okno i to wszystko. Nie działa kompletnie żadne z wymienionych kroków, które są opisywane.
listopada 2022
Hej @JIOJIOJIO999
Dzięki za Twoje zgłoszenie.
Powiedz nam proszę jakie kroki, zostały przez Ciebie dotychczas wykonane. Listę najczęściej działających rozwiązań znajdziesz między innymi tutaj.
listopada 2022
Cześć,
- włączanie jako administrator samego origina/samej fify/EA App
- wyłączenie automatycznego odpalania origina po włączeniu komputera
- reinstall fifa 23 oraz origin
- reinstall eaanticheat
- „naprawa” gry poprzez przycisk „napraw”
Najgorsze jest to, ze nie ma żadnego komunikatu po załadowaniu się okna EAAnticheat. Ładuje się do końca, znika i wyskakuje okienko origina.
listopada 2022
Hej @JIOJIOJIO999
Dzięki za odpowiedź.
Jeśli możesz to proszę sprawdź również kroki zawarte w artykule przesłanym przeze mnie w poprzednim poście:
Jeśli masz pewność, że Twój komputer spełnia minimalne wymagania, a gra nie uruchamia się po kliknięciu graj, sprawdź poniższe rozwiązania. Zazwyczaj tego rodzaju problem związany jest z blokowaniem gry przez inną aplikację, system operacyjny lub aplikację systemową.
Jeśli po wykonaniu powyższych kroków gra nadal nie uruchamia się:
grudnia 2022
mam ten sam problem co kolega u góry robiłem wszystko co zostało zamieszczone pod ta konwersacja i dalej mi sie nie chce włączyć gra
grudnia 2022
Gdy będziesz ustawiać urządzenie jako zaufane, wyślemy Ci kod, by się upewnić się, że Ty to Ty.
Dowiedz się więcej o weryfikacji logowaniaJeśli nie możesz się połączyć z grą EA, wykonaj poniższe kroki, aby rozwiązać problemy.
Rozwiązywanie problemów z połączeniem