września 2021
Skończyły mi się już pomysł i powoli tracę nadzieje, chyba pozostaje czekać na jakąś nową aktualizację czy coś
września 2021
Ja też się nadal męczę, zrobiłam wszystko co poradniki proponują i nadal nic i właściwie jedyne co mogę zrobić to z windowsa 7 przejść na 10 (bo jakimś cudem na innym komputerze pod tym samym internetem origin działa, ale to nie mój komputer, więc to nie rozwiązuje mojego problemu), z czego naprawdę nie mam ochoty reinstalować systemu. Tak naprawdę ludzie z EA powinni to naprawić, żeby ich platforma działała! A nie kazać użytkownikom się wyginać i kombinować, żeby zagrać w gry, na które wydało się pieniądze (i to nie małe)
września 2021
września 2021
Mam dokładnie ten sam problem. Po czatach z EA robiłem już cache, restart IntExplorera, DNS, firewall.. itd. Dalej w tym samym miejscu z tym samym komunikatem. Win7
września 2021
Czyli co, EA wymusza na nas przejście na win 10? Chociaż stare gry powinny jeszcze działać na win 7...
września 2021
Mam to samo!! Męcze sie juz od soboty. Wszystko bylo dobrze a tu nagle taki nieprzyjemny komunikat.
września 2021
No ja tez mam windowsa 7 i nie mam zamiaru narazie przechodzic na 10. A jezeli oni chca takie cos zrobic (zmuszac ludzi do przejscia na win 10) to niech wiedza ze wiecej zadnej gry od nich nie kupie i przejde na jakas konsole! Zeby w XXI wieku nie mozna bylo zwyczajnie zagrac w gre bo jedna z najwiekszych aplikacji z grami na rynku po prostu NIE DZIAŁA!
września 2021
Też nie chce przechodzić na win 10 ale boję się że taka będzie konieczność ;(
września 2021
Mam dokladnie to samo... EA pracuje nad nowa aplikacja EA App czy jakos tak a ona jest stworzona tylko i wylacznie na Windows 10 wiec tak mysle ze Origina beda mieli gdzies i beda zmuszac ludzi do przejscia z win 7 na 10... bo to jest nie mozliwe ze tylu osobom padła aplikacja w tym samym czasie!!
września 2021
No poczekajmy kilka dni moze to naprawia. Ja dowiedzialem sie na innym forum ze jak np Discord dziala to problem tkwi w samym Origin a jesli i Discord nie dziala to znaczy ze z internetem jest cos nie tak. Gdyz origin jak i discord dzialaja na internecie szerokopasmowym a skoro nie dzialaja to znaczy ze z jakichs przyczyn internet zrobil sie wąskopasmowy. Narazie dowiaduje sie co i jak. Potem sprawdze czy na discordzie sie polacze z internetem.
Przestrzegaj tych zasad i wytycznych, gdy publikujesz coś na forum Origin.
Przeczytaj zasadyJeśli nie możesz się połączyć z grą EA, wykonaj poniższe kroki, aby rozwiązać problemy.
Rozwiązywanie problemów z połączeniem