[INFO] FIFA 23 - Nieuwe gameplay-kenmerken

door EA_Leeuw
Beantwoorden

Oorspronkelijke bericht

[INFO] FIFA 23 - Nieuwe gameplay-kenmerken

[ Bewerkt ]
Community Manager

FIFA 23 | Official Gameplay Deep Dive

Volledig artikel hier in het Nederlands.

 

MEER GAMEPLAY-KENMERKEN


POWERSHOT
Een nieuw op vaardigheid gebaseerd schietmechanisme met balans tussen risico en beloning brengt de sterkste en meest indrukwekkende schoten van het voetbal naar de game. Creëer ruimte op afstand van verdedigers, kies je plek en activeer een hard schot om extra kracht aan je doelpoging te geven en een kans op een spectaculair schot te creëren.

 

OPNIEUW ONTWORPEN DODE SPELMOMENTEN
Door de opnieuw ontworpen de dode spelmomenten krijg je meer controle over vrije trappen, strafschoppen en hoekschoppen, waarbij je kunt kiezen waar je de bal raakt om de bal van richting te doen veranderen, een effect te geven en meer. Daarnaast zorgt een update van de camerastandpunten bij hoekschoppen ervoor dat de dramatiek bij dode spelmomenten beter wordt nagebootst.

 

BEWEGINGEN OP HET VELD
Bewegingen in FIFA 23 bijgewerkt, waardoor een aantal interacties op het veld natuurlijker en meer realistisch worden.

 

GEAVANCEERDE IMPACTBEWEGINGEN
Alleen op PlayStation®5, Xbox Series X|S, Stadia en pc

Geavanceerde impactbewegingen zorgen ervoor dat de individuele ledematen van spelers de uitkomst op een natuurlijkere manier beïnvloeden wanneer verdedigers de bal blokkeren in FIFA 23. Als een bal van richting wordt veranderd of wordt geblokkeerd door de armen, benen, handen en zelfs vingers van verdedigers en keepers, heeft dat een meer realistische gevolg uitkomst wat bepaald wordt door de impact van de bal op hen, omdat ze de kracht van het schot absorberen om de baan van de bal te beïnvloeden en een visueel authentieke manier te creëren waarop de bal van richting wordt veranderd op basis van de snelheid en kracht van elke individuele inzet.

 

NETINTERACTIEBEWEGINGEN
Nieuwe netbewegingen reageren op de bewegingen van de spelers, reageren op individuele ledematen en creëren meer natuurlijke interacties met het net als spelers in het doel rennen, glijden en vallen.

 

INZICHT VAN SPELER
Nieuw collisievoorspellingssysteem verbetert het inzicht van spelers op het veld, waarbij ze intelligent bewegen om tackles en botsingen te voorkomen.

 

VOETBALAFWISSELING
Nieuwe animaties en mechanismen brengen een meer natuurlijke voetbalafwisseling naar FIFA 23 om de game dichter bij de echte wereld te brengen.

 

SCHIETEN
Zie verschillende banen van schoten zoals lage, dalende en stuiterende schoten, en duikkopballen.

 

VERDEDIGEND
Harde slidings om de bal weg te werken, fysieke tackles en zelfs tackles met de hak geven je meer manieren om te verdedigen tegen opkomende aanvallers.

 

PASSEN
Nieuwe passingtypes bieden je nieuwe manieren om teamgenoten te vinden, met passes met de buitenkant van de voet, fraai passes met de rug, volleypasses en nieuwe animaties voor het wegwerken van de bal.

 

CPU AI TACTISCH INZICHT
Tactische verbeteringen zorgen ervoor dat AI-tegenstanders beter reageren en tactisch antwoorden op de situatie op het veld, met inbegrip van factoren als de score, de wedstrijdklok en beschikbare spelers op de bank om opstellingen en speelstijlen midden in de wedstrijd aan te passen en te updaten.

EA_LeeuwAHQ
Bericht 1 van 1 (482 Weergaven)
0 Kudos

fifa-20-promo-splash

Kun je geen verbinding maken met je game?

Probeer eerst deze stappen als je problemen ondervindt bij het verbinden met een EA-game.

Oplossen verbindingsproblemen

fifa-20-promo-splash-2

Je FIFA-account beveiligen

Schakel aanmeldingsverificatie in voor toegang tot de FUT-webapp en de Companion-app en om je informatie te beveiligen.

Bekijk meer op EA Help