Onder de motorkap: NFS Heat

door EA_Jason
Beantwoorden

Oorspronkelijke bericht

Onder de motorkap: NFS Heat

EA FIFA Team

 

 

Nu je de onthullingstrailer hebt gezien (de video hierboven)  heb je vast een hoop vragen en gedachten. Laten we het bespreken.

 

Jouw vrijheid ligt verhuld in de duisternis, maar dat brengt ook risico's met zich mee. Meer risico's betekent ook meer beloningen, dus het is aan jou.

 

Overdag strijd je voor Bank in de Speedhunters Showdown. Een serie evenementen waarmee je flink verdient door te racen en driften. Wanneer de zon ondergaat, wordt het pas echt spannend.

 

Zodra het nacht wordt in Palm City, worden de legitieme evenementen omgewisseld voor de avonturen van de underground.

 

Vergeet alle regels en race over de straten om ze van jou te maken. Overdag draait het allemaal om BANK, maar 's nachts staat je REP op het spel. Neem risico's en word winnaar van de nacht.

 

Politie (politie, politie!) rijden door Palm City met verschillende agressieniveaus. Hun gedrag verandert afhankelijk van de tijd van de dag. Overdag is de politie van Palm City een stuk vriendelijker. Ze zijn nog steeds een aanwezige dreiging, maar als je ze met rust laat, zullen ze je niet lastigvallen.

 

's Nachts verandert de situatie en ben jij niet de enige die de regels overtreedt. Zodra de zon ondergaat, komen de losgeslagen agenten tevoorschijn. Deze groep agenten, onder leiding van de charmante luitenant Mercer, zal je zonder opgaaf van reden proberen op te pakken. Je zal Mercer en zijn team vaak tegenkomen tijdens het spelen van NFS Heat.

 

Riskeer alles, push je auto tot het uiterste, en ga voor de overwinning. Maak één verkeerde zet en de nacht is voorbij. Alleen de snelsten overleven. Word niet nerveus en blijf gas geven.

De keuze tussen dag en nacht is volledig aan jou. Genoeg gehad van de dag? Ga dan gewoon naar je garage en je krijgt de mogelijkheid om de nacht in te gaan. Dan is het aan jou om de regels te maken. Maak je eigen keuzes, neem risico's, en ga voor de overwinning.

 

Het zou geen NFS zijn zonder aanpassing, dus je kan je auto ten volste aanpassen. We geven hier volgende week op gamescom meer informatie over, dus nog even geduld.

 

We kunnen wel bevestigen dat  aanpassingsmogelijkheden worden verdiend door in-game evenementen te voltooien. Zo zie je bijvoorbeeld een straatrace verschijnen op je kaart, met een nieuw performance-onderdeel als beloning. Win je de race, dan win je het onderdeel. De Speed Cards van NFS Payback zijn verdwenen.

 

Interesse in de gameplay? Vergeet dan niet om gamescom in de gaten te houden: Tijdens de live openingsnacht tonen we een eerste blik op de actie van NFS Heat, waaronder politie, dag- en nachtevenementen, de garage, aanpassingsmogelijkheden en het gloednieuwe model voor rijgedrag.

 

Tot binnenkort

Jason.png
Bericht 1 van 1 (2.071 Weergaven)
0 Kudos

blue-ea-promo

Verbeter je verbinding met Need for Speed

Verlies de race niet door netwerk-lag.

Verbeter je verbinding

ea-help-promo-2

Houd je account veilig

We controleren of jij het bent door je een code te sturen voor je vertrouwde apparaten.

Meer over aanmeldingsverificatie op EA Help