Nfs heat start niet op

door vnna92
Beantwoorden

Oorspronkelijke bericht

Nfs heat start niet op

★★★ Newbie

Nfs heat wilt niet opstarten paar keer opnieuw gedownload maar wilt niet starten. En ik heb die pas nieuw nog niet kunnen spelen.

Bericht 1 van 2 (1.431 Weergaven)
Beantwoorden
0 Kudos

Re: Nfs heat start niet op

★★★★★ Expert
Zie je nog een foutmelding of zo iets, @vnna92? Maak hiervan een schermafdruk, die opslaat als een afbeeldingsbestandstype en bij de reactie toevoegt als een bijlage.

Begin met het spel te repareren via de Origin cliënt, nadat je de cache van de Origin cliënt hebt leeggemaakt: https://help.ea.com/nl/help/faq/clear-cache-to-fix-problems-with-your-games/

Overige en onnodig geopende software volledig afsluiten. Het is mogelijk dat deze de goede werking van zowel de Origin cliënt als je spel verhinderen. Bepaalde beveiligingssoftware kunnen dit onbedoeld en verbogen doen. Net als software die gebruikt wordt voor het maken van reservekopieën en online opslag.
Start het spel via de Origin cliënt, net als elk ander spel van van Origin.
Bij voorkeur altijd een bekabelde internetverbinding.
Tevens zal de "Gebruikersaccountbeheer" en je beveiligingssoftware (tijdelijk) moeten uitschakelen, de Origin cliënt als een Administrator starten.

Controleer of je computer nog voldoet aan de gestelde systeemeisen: https://www.origin.com/nld/nl-nl/store/need-for-speed/need-for-speed-heat#store-page-section-require...
De hardware van een laptop geeft vaak niet dezelfde prestaties zal die van een normale desktop PC.


Mogelijk dienen de stuurprogramma's van je computer nog worden bijgewerkt. Begin met die van je videokaart. Denk na een installatie de computer opnieuw te starten.

Zijn alle nog beschikbare updates voor Windows gedownload en geïnstalleerd? Denk ook aan de optionele updates. Aansluitend de computer opnieuw starten. Herhaling is goed mogelijk.

Een schone start van Windows doen: https://support.microsoft.com/nl-nl/help/929135/how-to-perform-a-clean-boot-in-windows

Wijzig de beeldschermresolutie naar 1024×768 en probeer het spel eens te starten in de venstermodus.
De "Origin in-game" en "FPS-teller" uitschakelen.
Overige en onnodige apparaten uitschakelen en losmaken.
Hardware die overgeklokt is, daarvan weer de standaardwaarden van hun fabrikanten terugzetten.
Schone installatie van je (videokaart) stuurprogramma's doen.
Als je computer beschikt over meerdere videokaarten, dan dien je altijd de betere videokaart te gebruiken voor het draaien van zwaardere software, zoals spellen. Basis en/of ingebouwde videokaart zijn vaak niet geschikt hiervoor. Meestal is de betere videokaart van NVidia.

Mocht je nog steeds problemen ondervinden, dan je DxDiag informatie vermelden bij je reactie: https://help.ea.com/nl-nl/help/pc/how-to-gather-dxdiag-information/
Zorg dat je deze gegevens opslaat als een tekstbestand en bij de reactie toevoegt als een bijlage.


Groetjes.
Bericht 2 van 2 (1.425 Weergaven)

blue-ea-promo

Verbeter je verbinding met Need for Speed

Verlies de race niet door netwerk-lag.

Verbeter je verbinding

ea-help-promo-2

Houd je account veilig

We controleren of jij het bent door je een code te sturen voor je vertrouwde apparaten.

Meer over aanmeldingsverificatie op EA Help