Re: Need for Speed™ Heat

door richardmaas1975
Beantwoorden

Oorspronkelijke bericht

Re: Need for Speed™ Heat

★★★ Novice

@RealSimmor0  de laptop is slechts 2 jaar oud heb nu 2 lijnen uit 1 naar de link hier en de 2 de amd een rapportage gestuurd   

 

krijg de amd niet nieuwer up ge date alles staat verder goed is nu af wachten wat er nu gaat gebeuren ik ga met dit systeem kijken welk spel ik dan wel kan spelen ieder geval bedankt voor jullie reacties en hoop echter dat het snel op gelost word

 

Groetjes ;-)

Bericht 11 van 17 (1.269 Weergaven)
Beantwoorden
0 Kudos

Re: Need for Speed™ Heat

★★★ Novice

@RealSimmor0  of @EA_Neil  heb even een vraag je weten jullie welk need for speed spel ik dan wel kan spelen op mijn laptop deze is nog maar twee jaar oud en wil graag een race spel spelen ;-)

Bericht 12 van 17 (1.259 Weergaven)
Beantwoorden
0 Kudos

Re: Need for Speed™ Heat

★★★★★ Expert
Dat is al best oud voor zo'n laptop, @richardmaas1975. Als je laptop geen betere videokaart heeft dan de basis of ingebouwde "videokaart", dan zul je weinig spellen kunnen draaien, met name de race en actie spellen.
Heb je geen productoverzicht waar dit in vermeld wordt?
Werd bij de laptop vermeld dat je betere spellen erop kan draaien?

Need for Speed Rivals vemeldt een "videokaart" van Intel bij de systeemeisen, maar het blijft onbekend of dit zal gaan werken, want oudere spellen werken vaak niet meer (goed) op nieuwere computers.

Je zou een schone installatie van Windows 10 kunnen doen met daarna de nieuwste stuurprogramma's van de website downloaden. Maak dan wel eerst een reservekopie van je belangrijke en persoonlijke gegevens.
Tevens kan je met andere computer gebruiken, waarop het spel wel kan draaien.

Groetjes.
Bericht 13 van 17 (1.250 Weergaven)
Beantwoorden
0 Kudos

Re: Need for Speed™ Heat

[ Bewerkt ]
★★★ Novice

@RealSimmor0  zie hier https://www.coolblue.nl/product/813171/hp-17-ca0932nd.html?fbclid=IwAR2UklbUGtPKcOtYPTThusLYuoJCJUMw...

en nee heb deze toen via internet gekocht en heb echter geen pc

 

had de sims 3 speelde hij keurig af niks geen problemen is dan een race spel zo ontzettend zwaar voor deze laptop

Bericht 14 van 17 (1.231 Weergaven)
Beantwoorden
0 Kudos

Re: Need for Speed™ Heat

★★★★★ Expert
Had je deze laptop dan al en wou je daarmee ook "Need for Speed: Heat" mee spelen, @richardmaas1975?
Of, heb je deze laptop gekocht, omdat je dacht hiermee "Need for Speed: Heat" te kunnen spelen?
Dit type laptop is niet geschikt voor spellen en alleen voor de lichte taken, zoals in de beschrijving terug te vinden. Dit komt door de langzame processor en ingebouwde "videokaart", onder andere.

Is het nog gelukt om voor "Need for Speed: Heat" je geld terug te vragen?

Voor De Sims 3 zal je op de lagere instellingen spelen en ook meer geduld moeten hebben. Voor de race spellen gaat het ook om de details en dienen dus eigenlijk wel soepel te draaien. Voor actie spellen, doe jezelf nadeel op langere instellingen moeten spelen. De vraag blijft of je dan ook plezier ervaart met het spel.

Groetjes.
Bericht 15 van 17 (1.196 Weergaven)
Beantwoorden
0 Kudos

Re: Need for Speed™ Heat

★★★ Novice

@RealSimmor0  de laptop had ik al en wou gewoon een spel op deze spelen niet wetend dat deze dat eigenlijk niet aan kon heb inmiddels het geld netjes terug gekregen en heb een link gevonden om te kunnen kijken wat ik wel of niet kan spelen https://www.systemrequirementslab.com/  uit eindelijk is het keurig opgelost 

 

met vriendelijke groet

 

richard 

Bericht 16 van 17 (2.483 Weergaven)

Re: Need for Speed™ Heat

★★★★★ Expert
Fijn dat geregeld is, @richardmaas1975. Hopelijk is het nou duidelijk.
Op de gegeven website staat bij dat deze niet geschikt is om spellen te spelen, meer meer voor het lichte kantoorwerk of voor school / studie, met film kijken. Alles zal niet zo snel lopen. Basis model voor in je huiskamer.
Tevens had je voor dat je de laptop ging kopen, dit kunnen vragen aan de verkopers of door contact op te nemen met hun klantenservice.
Denk er aan dat deze website ook geen wondermiddel is. Zeker als je met deze laptop speelt. Minimale systeemeisen zijn goed voor basisspellen, die je op de laagste instellingen dient te draaien.
Wil je meer plezier ervaren, dan zal de computer voldoen aan de meeste items op de aanbevolen systeemeisen. Dat is zeker het geval met spellen die meerdere uitbreidingen hebben.
Laptophardware geeft mindere presentaties dan hardware in een normale desktop PC, dus kijk of dit nog vermeld wordt ergens, of je dat spel dan wel met een laptop kan spelen. Tevens gaat het bij spellen met actie ook om de betere details, waar je mogelijk ook het spel voor koopt.

Groetjes.
Bericht 17 van 17 (1.181 Weergaven)
Beantwoorden
0 Kudos

blue-ea-promo

Verbeter je verbinding met Need for Speed

Verlies de race niet door netwerk-lag.

Verbeter je verbinding

ea-help-promo-2

Houd je account veilig

We controleren of jij het bent door je een code te sturen voor je vertrouwde apparaten.

Meer over aanmeldingsverificatie op EA Help