maja 2021
Witam,
Gram na konsoli xbox series s, zdarza sie to czasami, np. co godzine albo co 15 minut. Bez przyczyny podczas gry gra sie zawiesza i wylacza sie i odpala mi sie glowne menu xbox. Dodam, ze gram na konsoli rowniez w fortnite, assasins creed valhalla, warframe i nigdy podobny problem nie wystapil. Twardy reset ani odinstalowanie gry nie pomoglo, aktualizacje tez mam zainstalowane. Czy powodem moze byc to, ze gra nie jest zoptymalizowana dla xbox series x/s?
z gory dziekuje za odpowiedz
maja 2021
oraz czy da sie jakos to naprawic?
maja 2021
maja 2021
Tak, mam zaktualizowana konsole
sierpnia 2021 – ostatnio edytowany sierpnia 2021
Cześć, udało Ci sie rozwiazać problem ? Mam to samo na Xbox one S z tym ze nie da się rozpocząć gry wogóle.Najdalej zaszedlem do wyboru misji i filmiki wprowadzajacego.
sierpnia 2021
sierpnia 2021
kwiecień
Witam,
Mam problem podczas gry w Battlefield 1 oraz Battlefield V. Podczas gry w pewnym momencie dochodzi o zawieszenia obrazu i dźwięku po czym wywala do głównego menu konsoli. Czasami dochodzi do restartu, a nawet całkowitego wyłączenia się konsoli.
1. Problem nie pojawia się przy innych grach np. Overwatch 2, Minecraft.
2. Wszystkie opisane w necie sposoby naprawy sprawdziłem - BEZ POPRAWY
3. Konsole oddałem do czyszczenia oraz zmiany pasty termo - PROBLEM NIE USTĄPIŁ.
4. Podejrzewałem uszkodzenie HDD. Wymieniłem dysk na SSD - PROBLEM NIE USTĄPIŁ.
Ręce mi już opadają i brakuje mi pomysłów. Jedyne co przychodzi mi do głowy to, że może to problem z kartą graficzną konsoli.
Ktoś spotkał się może z takim problemem? Mogę podesłać wideo obrazujące przypadek mojej konsoli.
Pozdrawiam
Gdy będziesz ustawiać urządzenie jako zaufane, wyślemy Ci kod, by się upewnić się, że Ty to Ty.
Dowiedz się więcej o weryfikacji logowaniaJeśli nie możesz się połączyć z grą EA, wykonaj poniższe kroki, aby rozwiązać problemy.
Rozwiązywanie problemów z połączeniem