styczeń
Witam mam problem z battlefield 3 otóż gdy klikam w battlelogu uruchomienie gry to wyskakuje mi okienko z wpisaniem klucza gry, gdy je klikam to dostaję komunikat, że nie mam internetu. Grę już grałem rok temu na Originie i wszystko było w porządku.
styczeń
Daj znać czy po zainstalowaniu BF3 przez EA app dodatkowo były wyczyszczone rejestry (np. CCleaner)?
styczeń
Nie, nie czyściłem żadnych rejestrów.
styczeń
Dzięki za odpowiedź.
Sprawdź proszę zatem czy problem będzie pojawiał się po wyczyszczeniu pamięci podręcznej aplikacji EA app.
Wyczyść pamięć podręczną, aby rozwiązać problemy ze swoimi grami
Zgodnie z tym o czym wspomniała @EA_Kalina wyczyść również rejestr komputera korzystając z dowolnego darmowego programu wedle Twoich preferencji.
Zresetuj również swoje połączenie oraz upewnij się, że gra oraz EA app nie są blokowane przez program antywirusowy oraz zaporę sieciową.
Czyszczenie pamięci podręcznej DNS/resetowanie połączenia internetowego. - Answer HQ
Dodawanie wyjątków i aktualizacja programów antywirusowych. - Answer HQ
Dodawanie wyjątku w usłudze Zabezpieczenia Windows - Pomoc techniczna firmy Microsoft
styczeń
@KubicaRobcio_amg Będziemy wdzięczni za aktualizację sytuacji.
Gdy będziesz ustawiać urządzenie jako zaufane, wyślemy Ci kod, by się upewnić się, że Ty to Ty.
Dowiedz się więcej o weryfikacji logowaniaJeśli nie możesz się połączyć z grą EA, wykonaj poniższe kroki, aby rozwiązać problemy.
Rozwiązywanie problemów z połączeniem