luty
Cześć.
Mam problem z wyrzucaniem z gierki BF4 z serwerów online.
Czy musze mieć jakieś dodatkowe oprogramowanie do gry w BF ? Jakiś antycheat czy coś ?
Zainstalowałem przez steama BF4 Premium i po chwili gry online wyrzuca mnie z komunikatem - "Zostałeś wyrzucony przez PunkBustera"
Co mam zrobić żeby sobie postrzelać ?
luty
Witaj
Tak gra wymaga programu anty-cheatowskiego
Sprawdź rozwiązanie poniżej, mam nadzieję że będzie git. Tak na marginesie powiem Ci że cieżko coś doradzić w przypadku PB, u różnych osób dzialają różne rozwiązania.
https://answers.ea.com/t5/Battlefield-4/BF4-I-always-get-kicked-by-PunkBuster/td-p/1649171
Oficjalny poradnik.
https://help.ea.com/pl/help/battlefield/battlefield-4/battlefield-4-punkbuster-troubleshooting/
luty
luty
Te dwa linki to są z kodami dlaczego zostałem wyrzucony. A ja mam samą informację ze zostałem wyrzucony i nic więcej ;/
luty
Hej @ChillRadoszka
Oprócz informacji na temat kodów, znajdziesz tam również rozwiązania między innymi na Steam:
Zaktualizuj klienta Steam
Na Steam wypuściliśmy aktualizację, która ma pomóc w dostępie do trybu online Battlefield 4. Jeżeli od jakiegoś czasu nie restartowano aplikacji Steam, aktualizacja mogła nie zostać zainstalowana.
Aby dokonać aktualizacji:
Jeżeli po wykonaniu tych kroków nadal występują problemy, można spróbować naprawić instalację gry Battlefield 4, korzystając z funkcji Steam.
Zainstaluj PunkBuster ręcznie
Jeśli po wypróbowaniu powyższego obejścia nadal nie możesz dołączyć do trybu wieloosobowego, spróbuj pobrać aplikację PunkBuster i zainstalować ją ręcznie.
luty
Można zamknąć temat.
Zainstalowałem PunkBustera i wszystko jest ok
luty
@ChillRadoszka Dzięki za potwierdzenie i nie zapomnij oznaczyć odpowiedzi jako rozwiązanie.
luty
Dzięki za informacje @ChillRadoszka
Gdy będziesz ustawiać urządzenie jako zaufane, wyślemy Ci kod, by się upewnić się, że Ty to Ty.
Dowiedz się więcej o weryfikacji logowaniaJeśli nie możesz się połączyć z grą EA, wykonaj poniższe kroki, aby rozwiązać problemy.
Rozwiązywanie problemów z połączeniem