czerwca 2017
Rozpocznę od faktu iz jakies dwa dni temu kupiłem Bf BC2 na steamie bo była promocja po 3$ więc niezwykle zadowolony od razu przystapiłem do multi gdyz to było głownym powodem zakupu.
Po rejestracji kody etc miło spedziłem na jakims serwerze 2 h poczym udałem sie spac gdyz dalsza gra była niemozliwa ,a spowodowane to było tym ze schlany byłem w trzy *.
Więc budze sie rano i myśle sb "no to gramy dalej" lecz proba logowania -suma sumarum kilkanaście prób- uświadomiły mnie że nie pamiętam hasła .
Zmusiło mnie to jego zmiany na oficjalnej strony EA i wszystko niby pieknie ładnie gdyby nie fakt ze podczas ponownej proby zalogowania na tego samego maila na którym to cieszyłem sie rozgrywką multiplayer dzien wczesniej ze gra prosi o ponowne wprowadzenie kodu seryjnego ze steam który juz wpisałem co skutkuje komumikatem iż kod jest juz uzywany
No ogolnie lipa
Gdy będziesz ustawiać urządzenie jako zaufane, wyślemy Ci kod, by się upewnić się, że Ty to Ty.
Dowiedz się więcej o weryfikacji logowaniaJeśli nie możesz się połączyć z grą EA, wykonaj poniższe kroki, aby rozwiązać problemy.
Rozwiązywanie problemów z połączeniem