Dot.: podziękowanie za atrakcje EA BT V multy. niestety też pożegnanie.

autor: captain864bold
Odpowiedz

Pierwszy Wpis

Zaakceptowane rozwiązanie

Rozterki w Battlefield V

[ Edytowane ]
★★★ Novice

Witam,

podziękowanie za atrakcje EA BT V multy. niestety też pożegnanie.

Moja cierpliwość i zaufania do EA i BT V multy.  i działań operatów niestety już wyczerpane.

Dość oszustw,  żenujących metod  przyjmowania, obrony, ataków, zabić z niczego i nieśmiertelności na życzenie do potrzeby operatorów i indywidulnych kaprysów.

Patologia w całości i obecnie już od kilku miesięcy to tylko efekt tego co było zapowiadanej ze strony EA a nie ataków osób trzecich czy tysiąca innych.

Już prawie rok temu ogłoszono zmiany w BT V multy,  ale, jakoś nie zapowiadali tego hakerzy a nie kto inny jak samo EA .

Przekazane i odczytane informacje od p. Kuby w sieci o rzekomych atakach hakerów godne pochwalenia.

Tyle że deklaracja kontroli / naprawach ze strony EA  w w tym co dzieje się o od kilku tygodni w praktycznie nie istnieje.

Cóż jak można kontrolować i naprawiać coś czego się samo tworzy i pielęgnuje w celu tworzenia osłony nie poważnych pomysłów i ich z góry błędów.

Na efekt tracenia wartości marki BT i EA  i  zainteresowania grania tak obecnych i przyszłych graczy już niestety jest i będzie jeszcze więcej i ,, głośniej " 

Kuba i Spółka zmieńcie ,, drogę ulepszeń " bo ta nie ma sensu i tylko powadzi do poważnych strat w najbliższej przyszłości tworzenia i sprzedaży gier.

Kończę obecność w BATTLEFIELD  V po nie małym czasie, ale też niestety po mino przemyśleń, sprawdzań, cierpliwości -  historii zdarzeń,

już nie jestem zainteresowany także zapowiedziami nowości, korzyści, promocjami, zakupami gier i usług EA.  

Nie ukrywam rozczarowania, i też dość żenujących i prymitywnych zachowań  lub takiej kategorii bardzo nie śmiesznego kabaretu obecnego w BT V mulity.

Powód mojej zapowiedzi, decyzji i pożegnania nie jest przypadkowy i nie pojedynczy.

To już się dzieje z innymi graczami  a w krótce już  będzie takich przypadków więcej.

Polecam, więcej myślenia o marce, grze i klientach / fanów BT a nie własnych widzi misiach czy samo tworzenia anty gry i tak następnych  

Z poważaniem,

PIotr PL ( Captain864bold )

Wiadomość 1 z 11 (894 wyświetleń)
Odpowiedz
0 Kudo

Zaakceptowane rozwiazanie

[ Edytowane ]
★★★ Novice

Cześć,

w nie pewnej, ale nie wykluczonej nie mniej powrotnej opcji jestem na BT V 

Znalazłem alternatywę i wreszcie odpowiednią aby mieć możliwość porównać, ocenienia wybierać w praktyce / na żywo  :-) ...

To tylko powiadomienie.

Przy okazji zmieniłem operatora sieci i też numer tel. ( w stronie EA już zmieniłem w danych na ten nowy )

Jeszcze raz poproszę o korektę nazwy użytkownika z języka ang. na pl  na opcja ,, pogrubiony "' jest nieadekwatne do klimatów gier w jakich bywam czy jestem.

Może z dalekiego Oceanu trudno zrozumieć i poznać bardziej język polski i jego opcje interpretacji.

Może  już lepiej pozostać w opcji angielskiej w każdej  stron, witryn, stron aplikacji ...

Pozdrawiam,

Piotr

Zobacz w watku

Wiadomość 3 z 11 (775 wyświetleń)

Wszystkie odpowiedzi

Community Manager

Hej @captain864bold 

Przeniosłem Twój post z forum Inne gry EA na Inne gry z serii Battlefield. Zmieniłem również tytuł Twojego wątku, by lepiej oddawał jego treść. 

Dzięki za podzielenie się z nami swoimi spostrzeżeniami, przykro mi z powodu Twoich negatywnych doświadczeń. 

Wiadomość 2 z 11 (878 wyświetleń)

[ Edytowane ]
★★★ Novice

Cześć,

w nie pewnej, ale nie wykluczonej nie mniej powrotnej opcji jestem na BT V 

Znalazłem alternatywę i wreszcie odpowiednią aby mieć możliwość porównać, ocenienia wybierać w praktyce / na żywo  :-) ...

To tylko powiadomienie.

Przy okazji zmieniłem operatora sieci i też numer tel. ( w stronie EA już zmieniłem w danych na ten nowy )

Jeszcze raz poproszę o korektę nazwy użytkownika z języka ang. na pl  na opcja ,, pogrubiony "' jest nieadekwatne do klimatów gier w jakich bywam czy jestem.

Może z dalekiego Oceanu trudno zrozumieć i poznać bardziej język polski i jego opcje interpretacji.

Może  już lepiej pozostać w opcji angielskiej w każdej  stron, witryn, stron aplikacji ...

Pozdrawiam,

Piotr

Wiadomość 3 z 11 (776 wyświetleń)

★★★ Novice

PIotr PL ( Captain864bold )

Wiadomość 4 z 11 (774 wyświetleń)
Odpowiedz
0 Kudo

★★★ Novice
@EA_Kuba przekazałem korektę ostatniej korespondencji
Wiadomość 5 z 11 (771 wyświetleń)
Odpowiedz
0 Kudo

Community Manager

Hej @captain864bold 

Witamy z powrotem Standard smile 

Jeśli chcesz zmienić dane swojego konta EA instrukcję znajdziesz poniżej:

Jak zaktualizować swoje konto EA?

Wiadomość 6 z 11 (742 wyświetleń)
Highlighted

★★★ Novice
@EA_Kuba Witam :-) nie widzę potrzeby zmiany w ustawieniach konta.
Jedynie sugerowałem aby tłumaczenie z angielskiego na polski części bold brało pod uwagę że rzeczywista opcja ma kilka wersji a nie jedynie pogrubiony a opcja właściwa to odważny. Ewentualnie, może coś zmienię ... w końcu awansowałem już na Majora :-)
Wiadomość 7 z 11 (719 wyświetleń)
Odpowiedz
0 Kudo

★★★ Novice
@captain864bold Niemniej dziękuje pomoc... Może i samo w opcji:
Piotr PL wystarczy na teraz z i przyszłość dla wszystkich gier :-)
Wiadomość 8 z 11 (718 wyświetleń)
Odpowiedz
0 Kudo

★★★ Novice
@captain864bold Dziękuję
Wiadomość 9 z 11 (717 wyświetleń)
Odpowiedz
0 Kudo

★★★ Novice
@captain864bold Czas pograć ... :-))
Wiadomość 10 z 11 (716 wyświetleń)
Odpowiedz
0 Kudo

ea-promo

Zabezpiecz swoje konto EA

Gdy będziesz ustawiać urządzenie jako zaufane, wyślemy Ci kod, by się upewnić się, że Ty to Ty.

Dowiedz się więcej o weryfikacji logowania

ea-help-promo-2

Masz problem z połączeniem z grą?

Jeśli nie możesz się połączyć z grą EA, wykonaj poniższe kroki, aby rozwiązać problemy.

Rozwiązywanie problemów z połączeniem