listopada 2018
– ostatnio edytowany
listopada 2018
przez
EA_Odix
Witam, pomimo zdobywania wymaganych poziomów danych klas nie otrzymuję broni. W nieskaczonosc wyskakuje napis ,że otrzymam to w następnej rundzie mimo to ,że zagrałem już ich z 10 nadal nie otrzymuję nowych przedmiotów. Tak samo ze skinami do broni. Znacie jakiś sposób na naprawę tego?
listopada 2018
listopada 2018
listopada 2018
Mam to samo.
listopada 2018
@Amjeq @niemanamniekozak @hshtrs @Szwedo1092
Studio bada ten problem na podstawie Waszych zgłoszeń oraz z EN forum. Na tą chwilę prosimy o cierpliwość.
listopada 2018
Mam tak samo z stg 44 mimo wbicia 13 poziomu szturmowcem.
grudnia 2018 – ostatnio edytowany grudnia 2018
Ja mam problem z zadaniami mistrzowskimi Gawehr 1-5, a mianowicie po ukończeniu zadania Mistrzostwo 3 nie otrzymałem zadania na Mistrzostwo 4
grudnia 2018
Witam, niestety mam problemy z odblokowaniem skina na gewehr 43 za wyzwanie mistrzostwo VI, ponieważ jest ono niemożliwe do wykonania. Polega ono na zabiciu 10 osób w obszarze celu bez umierania albo zabicie 20 przeciwników strzałem w głowę w ciągu jednej rundy w obszarze celu. Moje najlepsze wyniki to 8/10 i 17/20. Biegłośc jeszcze była łatwa do odblokowania ale uważam,że to wyzwanie to przesada.
Proszę pomóżcie, ponieważ nie mogę odblokować tego skina już od tygodnia. Nie wiem czy nie spróbować poprosić przeciwników na jakimś małym serwerze,żeby mi się dali zabić.
grudnia 2018
Przeniosłem i scaliłem Twój wpis do głównego wątku, gdzie został ten problem potwierdzony - studio pracuję nad stosowną łatką. Obecnie jest kilka zadań, które nie zaliczają się prawidłowo i w tego typu sytuacji można sprawdzić te obejścia.
Gdy będziesz ustawiać urządzenie jako zaufane, wyślemy Ci kod, by się upewnić się, że Ty to Ty.
Dowiedz się więcej o weryfikacji logowaniaJeśli nie możesz się połączyć z grą EA, wykonaj poniższe kroki, aby rozwiązać problemy.
Rozwiązywanie problemów z połączeniem