czerwca 2017
Witam
6 lat temu zakupiłem grę Battlefield 3 i zainstalowałem ją na laptopie zakładając konto Origin. Niestety ze względu na wymagania systemowe gra nie chodziła poprawnie więc ją odinstalowałem. Nie korzystałem z konta Origin, aż do teraz. Zalogowałem się na konto, ale w Bibliotece gier nie ma Battlefield 3. Podczas ponownej instalacji gry z płyty jestem proszony o podanie klucza. Podaję klucz z pudełka, ale wyskakuje komunikat, że klucz był już użyty i instalacja nie jest możliwa. Nie jestem pewien czy grę Battlefield 3 przypisywałem do tego konta Origin (robiłem to 6 lat temu), ale jednocześnie próbowałem zalogować się na Origin używając innych moich adresów e-mail, jednak na żaden z nich konto nigdy nie było zakładane. Dodam, że konto Origin zakładałem wyłącznie dlatego, że było to wymagane przy pierwszej instalacji, później już z niego nie korzystałem. Co mogę zrobić w takiej sytuacji?? Jak zainstalować grę ponownie??
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
czerwca 2017 – ostatnio edytowany czerwca 2017
Witaj
Jak sam mówisz nie pamiętasz na jakiego maila została przypisana gra, gry nie da się zainstalować na inne konto niż to do którego został pierwszy raz przypisany klucz. W twoim przypadku będzie potrzebny kontakt telefoniczny z suportem EA w celu rozwiązania i sprawdzenia na jakie konto jest przypisana gra. TUTAJ znajdziesz wszystkie potrzebne informacje jak się skontaktować z suportem.
Można też zadzwonić osobiście tel. +48 (22) 397 08 40 Polska linia jest otwarta od poniedziałku do piątku w godzinach od 12:00 do 21:00, choć bardziej zachęcam przez stronę pomocy
Do pełnej weryfikacji i potwierdzenia że ty jesteś właścicielem. Przygotuj: swoje maile, klucze do gier (o ile masz zapisane) wszystko co ułatwi weryfikację.
czerwca 2017 – ostatnio edytowany czerwca 2017
Witaj
Jak sam mówisz nie pamiętasz na jakiego maila została przypisana gra, gry nie da się zainstalować na inne konto niż to do którego został pierwszy raz przypisany klucz. W twoim przypadku będzie potrzebny kontakt telefoniczny z suportem EA w celu rozwiązania i sprawdzenia na jakie konto jest przypisana gra. TUTAJ znajdziesz wszystkie potrzebne informacje jak się skontaktować z suportem.
Można też zadzwonić osobiście tel. +48 (22) 397 08 40 Polska linia jest otwarta od poniedziałku do piątku w godzinach od 12:00 do 21:00, choć bardziej zachęcam przez stronę pomocy
Do pełnej weryfikacji i potwierdzenia że ty jesteś właścicielem. Przygotuj: swoje maile, klucze do gier (o ile masz zapisane) wszystko co ułatwi weryfikację.
czerwca 2017
Dzięki za odp kolego
Gdy będziesz ustawiać urządzenie jako zaufane, wyślemy Ci kod, by się upewnić się, że Ty to Ty.
Dowiedz się więcej o weryfikacji logowaniaJeśli nie możesz się połączyć z grą EA, wykonaj poniższe kroki, aby rozwiązać problemy.
Rozwiązywanie problemów z połączeniem