czerwca 2017 – ostatnio edytowany czerwca 2017 przez EA_Odix
Witam..
Przy próbie pobrania Battlefielda 3 występuje mi błąd widoczny na ssie:
Poszukiwałem podobnego problemu na internecie i doszedłem do takiej treści:
Zgodnie z poradnikiem przeprowadziłem jego 1 punkt. Natomiast przy próbie zainstalowania od nowa aktualizacji zabezpieczeń (punkt 2) wyskakuje mi kolejny błąd:
W poszukiwaniu za tym błędem doszedłem do tego, iż nie mam odpowiednich uprawnień, aby otworzyć owy plik. Niestety sprawa wygląda tak, że jestem jedynym użytkownikiem komputera i posiadam administratora - co za tym idzie wszystkie potrzebne uprawnienia.. (owy problem próbowałem rozwiązać zarówno z włączonym UAC jak i z wyłączonym)
Jeżeli ktoś da rade mi z tym pomóc to serdecznie bym prosił
Dzięki z góry i miłego dnia.
//edit. Problem rozwiązany. (jeżeli ktoś będzie miał podobny problem to zalecam usunąć pliki [vcredist_x64 / vcredist_x86] oraz pobrać je z internetu.)
czerwca 2017
@Awaei Hej!
Dzięki, że podzieliłeś się z innymi Twoim rozwiązaniem tego błędu pobierania/instalacji. Edytowałem trochę temat wpisu jeśli nie masz za złe dla lepszej widoczności na forum! Pozdrawiam i miłej zabawy na Polu Walki :eahigh_file:
Gdy będziesz ustawiać urządzenie jako zaufane, wyślemy Ci kod, by się upewnić się, że Ty to Ty.
Dowiedz się więcej o weryfikacji logowaniaJeśli nie możesz się połączyć z grą EA, wykonaj poniższe kroki, aby rozwiązać problemy.
Rozwiązywanie problemów z połączeniem