września 2017 – ostatnio edytowany kwietnia 2018 przez EA_Odix
Witam, mam następujący problem.
Gdy chcę wejść na serwer z dodatkiem Back to Karkand wyskakuje komunikat, że gra wymaga zainstalowanego dodatku. Ja go posiadam ponieważ mam Edycję limitowaną oraz Premium. W dodatkowej zawartości gry widnieje, że dodatek jest aktywny. Próbowałem już opcję napraw lecz nic nie pomaga tak samo jak reinstalacja gry. Posiadam Windows 10
Pozdrawiam.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
września 2017
Zagłębiłem się trochę w ten problem na angielskim forum battlefield. Wielu graczy pisało, że pomógł im kontakt z pomocą EA, która manualnie doda dodatek do Twojego konta.
Aby skontaktować się z doradcą EA wykonaj poniższe kroki.
Polska linia jest otwarta od poniedziałku do piątku w godzinach od 12:00 do 21:00.
września 2017
Hej.
Czy jesteś pewny, że oprócz samej podstawowej wersji gry zainstalowany jest także ten dodatek?
Aby to sprawdzić wybierz WIĘCEJ w zakładce gry (obrazek 1), a następnie dodatkowa zawartość. Znajdziesz tam wszystkie swoje dodatki.
Jeśli wszystkie dodatki są prawidłowo zainstalowane, czy serwery korzystające z innych dlc działają poprawnie?
września 2017
Zagłębiłem się trochę w ten problem na angielskim forum battlefield. Wielu graczy pisało, że pomógł im kontakt z pomocą EA, która manualnie doda dodatek do Twojego konta.
Aby skontaktować się z doradcą EA wykonaj poniższe kroki.
Polska linia jest otwarta od poniedziałku do piątku w godzinach od 12:00 do 21:00.
marca 2018
EA Polska spokojnie pomoże. Chodzi o to, że w przypadku wersji standardowej gry nawet nawet jeżeli posiadacie premium to licencja na ten dodatek wygasła. Trzeba zadzwonić na pomoc +48 22 39 70 840 i oni udostępnią wam wersję limitowaną z aktualną licencją i będzie śmigąć.
marca 2018
Gdy będziesz ustawiać urządzenie jako zaufane, wyślemy Ci kod, by się upewnić się, że Ty to Ty.
Dowiedz się więcej o weryfikacji logowaniaJeśli nie możesz się połączyć z grą EA, wykonaj poniższe kroki, aby rozwiązać problemy.
Rozwiązywanie problemów z połączeniem