styczeń
Witam , wszedlem dzis na battlefielda 4 jak zawsze i wyskoczyl mi problem ze jestem w trybie offline i moge grac tylko w kampanie wie ktos czym jest to spowodowane? Internet mam i inne gry dzialaja bez zarzutu.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
styczeń
Hej @yolescantarex1
Dzięki za Twoje zgłoszenie.
Po pierwsze zresetuj połączenie internetowe wedle instrukcji poniżej:
Czyszczenie pamięci podręcznej DNS/resetowanie połączenia internetowego. - Answer HQ
Następnie upewnij się, że zarówno gra jak i aplikacja EA app zostały dodane do wyjątków w zaporze sieciowej.
Dodawanie wyjątku w usłudze Zabezpieczenia Windows - Pomoc techniczna firmy Microsoft
Dodawanie wyjątków i aktualizacja programów antywirusowych. - Answer HQ
styczeń
Hej @yolescantarex1
Dzięki za Twoje zgłoszenie.
Po pierwsze zresetuj połączenie internetowe wedle instrukcji poniżej:
Czyszczenie pamięci podręcznej DNS/resetowanie połączenia internetowego. - Answer HQ
Następnie upewnij się, że zarówno gra jak i aplikacja EA app zostały dodane do wyjątków w zaporze sieciowej.
Dodawanie wyjątku w usłudze Zabezpieczenia Windows - Pomoc techniczna firmy Microsoft
Dodawanie wyjątków i aktualizacja programów antywirusowych. - Answer HQ
luty
@yolescantarex1 Daj nam znać czy nadal potrzebujesz pomocy. Będziemy wdzięczni za aktualizację sytuacji.
Gdy będziesz ustawiać urządzenie jako zaufane, wyślemy Ci kod, by się upewnić się, że Ty to Ty.
Dowiedz się więcej o weryfikacji logowaniaJeśli nie możesz się połączyć z grą EA, wykonaj poniższe kroki, aby rozwiązać problemy.
Rozwiązywanie problemów z połączeniem