luty
Witam
Nie mogę się połączyć z battlelogiem od dłuższego czasu proszę o radę co mogę z tym zrobić.
luty
Czy w czasie próby połączenia pojawia się jakikolwiek komunikat błędu (zrób jego zdjęcie i podeślij nam).
Dodatkowo odłącz konsolę od zasilania na 3 min., zrestartuj router i upewnij się, że zostały odblokowane odpowiednie porty (sprawdź SPOILER).
luty
luty
Dzięki za sprawdzenie tego kroku.
Sprawdź proszę zatem czy problem będzie pojawiał się po wyczyszczeniu pamięci podręcznej przeglądarki internetowej na konsoli.
PS3™ | Menu trybu przeglądania
Ponadto jeśli masz taką możliwość, zmień ustawienia routera tak by nie wykorzystywał protokołu IPv6 po czym uruchom router ponownie.
luty
@lukasz1112131415 jak wygląda sytuacja? Czy problem został już rozwiązany?
luty
Niestety nie.
luty
luty
A gdzie to mogę sprawdzić?
luty
Zazwyczaj możesz to sprawdzić z poziomu panelu administracyjnego Twojego routera. @lukasz1112131415
Nie mniej jeśli masz wątpliwości - najlepiej będzie skontaktować się z dostawcą Internetu.
Gdy będziesz ustawiać urządzenie jako zaufane, wyślemy Ci kod, by się upewnić się, że Ty to Ty.
Dowiedz się więcej o weryfikacji logowaniaJeśli nie możesz się połączyć z grą EA, wykonaj poniższe kroki, aby rozwiązać problemy.
Rozwiązywanie problemów z połączeniem