Dot.: NIE URUCHAMIA SIE GRA

autor: EA_Kuba
Odpowiedz

Pierwszy Wpis

Zaakceptowane rozwiązanie

NIE URUCHAMIA SIE GRA

★★★ Newbie

pisze w sprawie bf3 na stronie po odszukaniu danej gry na battlelog  nie uruchamia sie gra... wyskakuje mi komunikat ze bym wprowadzil klucz produktu...jak klikam ze by wpisac to wyskakuje komunikat ze nie mam podłaczonego internetu do komputera jak juz jest wprowadzony klucz  i dzialało wszysto internet taz

Wiadomość 1 z 4 (370 wyświetleń)
Odpowiedz
0 Kudo

Zaakceptowane rozwiazanie

Community Manager

Hej @xxxstaszek011 

Upewnij się proszę, że zarówno gra jak i aplikacja EA app dodane są do wyjątków w zaporze sieciowej oraz programie antywirusowym.

Dodawanie wyjątków i aktualizacja programów antywirusowych. - Answer HQ

Dodawanie wyjątku w usłudze Zabezpieczenia Windows - Pomoc techniczna firmy Microsoft

Untitled.pngKuba.png

Zobacz w watku

Wiadomość 2 z 4 (359 wyświetleń)

Wszystkie odpowiedzi

Community Manager

Hej @xxxstaszek011 

Upewnij się proszę, że zarówno gra jak i aplikacja EA app dodane są do wyjątków w zaporze sieciowej oraz programie antywirusowym.

Dodawanie wyjątków i aktualizacja programów antywirusowych. - Answer HQ

Dodawanie wyjątku w usłudze Zabezpieczenia Windows - Pomoc techniczna firmy Microsoft

Untitled.pngKuba.png
Wiadomość 2 z 4 (360 wyświetleń)

Community Manager

@xxxstaszek011  Daj nam znać czy nadal potrzebujesz pomocy. Będziemy wdzięczni za aktualizację sytuacji.  

EA_KalinaAHQ

Wiadomość 3 z 4 (338 wyświetleń)

Community Manager

Z racji tego, że od jakiegoś czasu nie otrzymaliśmy od Ciebie informacji, oznaczę mój post jako rozwiązanie. 

Jeśli nadal potrzebujesz pomocy - daj nam znać. 

Untitled.pngKuba.png
Wiadomość 4 z 4 (301 wyświetleń)

ea-promo

Zabezpiecz swoje konto EA

Gdy będziesz ustawiać urządzenie jako zaufane, wyślemy Ci kod, by się upewnić się, że Ty to Ty.

Dowiedz się więcej o weryfikacji logowania

ea-help-promo-2

Masz problem z połączeniem z grą?

Jeśli nie możesz się połączyć z grą EA, wykonaj poniższe kroki, aby rozwiązać problemy.

Rozwiązywanie problemów z połączeniem