października 2021
października 2021 – ostatnio edytowany października 2021
@uAreEZkid Nie trzeba za każdym razem wykonywać kroków z poradnika. Niestety BFV nie ma już wsparcia. Ten błąd nie występuje u wszystkich a wiec nie mam pojęcia czy będzie łatka🙃
listopada 2021
– ostatnio edytowany
listopada 2021
przez
EA_Kuba
Panowie, znalazłem lepszy sposób na rozwiązanie tego błędu. Wchodzimy na stronę [edytowane przez EA_Kuba] a następnie pobieramy cały folder settings. Swój cały kasujemy i kopiujemy w to miejsce pobrany ze strony. Mi zadziałało za pierwszym razem
EA_Kuba - usunąłem link do strony trzeciej
sierpień – ostatnio edytowany sierpień
niestety mam tak samo nie pamiętam jak rozwiązałem problem poprzednio ale mam dosyć. Po zmianach ze sprzętem i instalacją windows problem się powtarza kolejny raz. Po przejściu prologu brak połączenia z serwerami ea. i tak w koło.
sierpień
wrzesień – ostatnio edytowany wrzesień
@EA_Kubanie, używam podstawowych liter naszego alfabetu (bez ż ź ć itd.)
Rozwiązałem problem nie znalazłem przyczyny ale gra uruchomiła się poprawnie serwery online bez prologu. Menu włączyło się za pierwszym razem. Użyłem opcji systemu odzyskiwanie resetuj ustawienia komputera osobistego wybrałem zachowanie plików osobistych i instalację windows z chmury. (Reszta danych z dysku systemowego jest usuwana) Zainstalowałem sterowniki NVIDIA i popularne launchery do gier (w tym origin oczywiście) przeglądarka edge. Po uruchomieniu Battlefield 5 działa. Serwery od razu po włączeniu online. Poprzednio były offline (widoczne w menu gry).
wrzesień
Hej @Vexzerg
Dzięki za odpowiedź.
Jeśli korzystasz z Microsoft OneDrive, zakończ proces tego programu przed uruchomieniem gry.
styczeń – ostatnio edytowany styczeń
Teraz poradnik z origin nie działa bo nie ma origina i co mam w takim przypadku zrobić?
Gdy będziesz ustawiać urządzenie jako zaufane, wyślemy Ci kod, by się upewnić się, że Ty to Ty.
Dowiedz się więcej o weryfikacji logowaniaJeśli nie możesz się połączyć z grą EA, wykonaj poniższe kroki, aby rozwiązać problemy.
Rozwiązywanie problemów z połączeniem