stycznia 2019
stycznia 2019
Takiego zlekceważenia sprawy i problemu to dawno nie pamiętam, ostatni raz kupiłem bfa w przedsprzedaży a może nawet i w ogóle. Jako wieloletni gracz i fan tej serii czuję się zawiedziony. i oszukany. Co z tego, że jest jakieś obejście jak trzeba za każdym razem je powtarzać, skutecznie to zniechęca do gry.
stycznia 2019
Nie nazwę ich inaczej niż oszusty i lenie ... Wypuszczą grę, dostają pieniądze, są jakieś błędy to nie chce im się naprawić ;v
Żenada, nie zamierzam kupować kolejnych, nowych wersji BF
stycznia 2019
Osoby, które nadal mają problem z zapisem ustawień pomimo kroków wymienionych wcześniej, proszone są o wysłanie zrzutu ekranu z pełną ścieżką do folderu Dokumenty/Battlefield V, gdzie zapisują się owe ustawienia.
W wielu zgłoszeniach tego typu, problem okazywał się lokalny na komputerze użytkownika i tam też został rozwiązany poprzez np. nowego użytkownika Windows lub zmianie w ustawieniach Windows Defender.
lutego 2019
Nie ma to jak kupić grę 3 mies po premierze i załamać sie przez taki prosty błąd. Wykonałem wszystkie czynności wypisywane wcześniej i nie przyniosło to żadnych pozytywnych skutków.
Czym ta gra różni sie od innych jeżeli chodzi o zapis postępu i ustawień.
lutego 2019
Solved this problem (and the problem that the game doesn't save settings) by removing "_tmp" extension of the file "PROFSAVE_tmp" in C:\Users\YourWindowsUserName\OneDrive\Documents\Battlefield V\settings. U mnie pomogło mam nadzieję że u was tez. Pozdrawiam
lutego 2019
marca 2019
kwietnia 2019
A mam pytanie czy po wyłączeniu zapisywania w chmurze Origin kasują się postępy w innych grach, np w fifie oraz czy w BFV w grze wieloosobowej będziemy mieć znowu rangę 1-szą czy to akurat zostanie?
Proszę o jak najszybszą odpowiedź
maja 2019
Witam,
gdzie mogę przesłać zrzut ekranu z pełną ścieżką do folderu Dokumenty/Battlefield V?
Dla mnie to jakiś żart, że po takim czasie od premiery dalej nie można normalnie grać! Dopiero kupiłem grę i już żałuję wydanych pieniędzy. Szkoda, ze nie wiedziałem o tym problemie wcześniej, na pewno wybrał bym inną grę...
Poza tym rozwiązanie problemu w stylu zmiany nazwy katalogu za każdym razem lub nowego użytkownika Windows... ŻART!!!!
Gdy będziesz ustawiać urządzenie jako zaufane, wyślemy Ci kod, by się upewnić się, że Ty to Ty.
Dowiedz się więcej o weryfikacji logowaniaJeśli nie możesz się połączyć z grą EA, wykonaj poniższe kroki, aby rozwiązać problemy.
Rozwiązywanie problemów z połączeniem