listopada 2018
Mam ten sam problem za każdym razem gdy odpalam grę musze czekać az wyląduje w prologu.
listopada 2018 – ostatnio edytowany listopada 2018
Siema
W bf5 za kazdym razem gdy uruchamiam gre to wlacza mi sie z prologiem. Wie ktoś czm to sie dzieje?
Przeniosłem Wasze wpisy do tego wspólnego wątku, gdzie jest zaproponowane obejście.
listopada 2018
Co do restartujących się ustawień w grze to pomogło przeinstalowanie gry. Również nie muszę już ustawiać za każdym razem jasności i czekan na wczytanie prologu i uruchomienie lądowania w Norwegi.
Niestety nadal nie zapisuje się postęp w kampanii. Pozostałych rozwiązań ze zmianą nazw plików, ingerencją w coś tam, wyłączanie czegoś tam - niestety nie sprawdzam. Ponieważ, żeby zrobić test za każdym razem muszę przejść cały prolog a ja przechodziłem go już kilkanaście razy. Gram w Multi i czekam na łatkę.
listopada 2018
Poprawka:
Ustawienia "Rozgrywki" jako jedyne restartują się do domyślnych. Pozostałe OK.
listopada 2018
Witam, mam taki sam problem, za każdym razem reset ustawień. Obejścia nie działają.
listopada 2018
mam ten sam problem
listopada 2018
Niestety żadne z proponowanych rozwiązań nie działaza każdym razem uruchamia się od prologu a ustawienia muszę wklepywać od nowa.
Kiedy z tym coś zrobicie, ponieważ już mi się odechciewa grać za każdym razem pół godziny aby pograć.
Naprawdę jestem fanem serii ale bez jaj kiedyś cierpliwość się kończy.
Pozdrawiam
@EA_OdixI co dalej ? nadal gra nie zapisuje postępu, odechciewa się w nią grać jak za każdym razem trzeba wprowadzać ustawiania. (obejście nie działa)
listopada 2018
Też czekam na łatkę, ciągle muszę ustawiać detale na ultra, klawisze kolorystykę itp..
Zacznę grać dopiero jak to poprawią bo już mnie to drażni
Gdy będziesz ustawiać urządzenie jako zaufane, wyślemy Ci kod, by się upewnić się, że Ty to Ty.
Dowiedz się więcej o weryfikacji logowaniaJeśli nie możesz się połączyć z grą EA, wykonaj poniższe kroki, aby rozwiązać problemy.
Rozwiązywanie problemów z połączeniem