luty
Zaraz zmienię format dysku na NSTF i zobaczę czy przyniesie to rezultaty. Dam znać za kilka godzin gdy pobieranie gry się zakończy.
luty
Hej @KapralBogdan
Dzięki za odpowiedź i wykonanie doczasowych kroków.
Jeśli opisany przez Ciebie problem pojawia się nadal:
Uruchom komputer w trybie czystego rozruchu, po czym uruchom EA app jako administrator.
Jeśli to nie rozwiąże problemu prześlij nam identyfikator zgłoszenia błędu EA app.
Jak korzystać z narzędzia zgłaszania błędów EA w EA app?
luty
Nadal bez
Tutaj identyfikator zgłoszenia: 363b527b-d73b-45e7-b041-951ef1aa3d5a
Na prawdę, proszę o szybką pomoc bo cackam się z tym już chyba trzeci tydzień a rozwiązania nadal nie widać.
Mam nadzieję że nam się uda.
luty – ostatnio edytowany luty
Hej @KapralBogdan
Dzięki za przesłany przez Ciebie identyfikator.
Czy dwie partycje, które składają się na Twój wewnętrzny dysk twardy, zostały utworzone po zainstalowaniu systemu?
Ponadto, jeśli wcześniej nie wykonałeś tego kroku, to poproszę Cię o naprawienie instalacji EA app, sprawdzenie lokalnych plików przez Steam/EA app w momencie gdy do Twojego komputera podłączony jest przenośny dysk HDD.
Instrukcję odnośnie naprawienia instalacji EA app, znajdziesz tutaj.
Dodatkowo wykonaj również poniższe kroki:
luty
Po instalacji systemu domyślnie były przydzielone dwie partycje C:\ oraz D:\ bez mojej ingerencji.
Co do sprawdzania spójności plików gry na Steam - wykonywałem to wielokrotnie podczas przenoszenia zarówno gry jak i EA APP, podczas wykonywania wcześniejszych kroków.
Dysk zewnętrzny podczas wykonywania wszystkich operacji był podłączony do komputera.
EA app Recovery także nie przyniosło żadnych efektów, ale spróbuję to zrobić jeszcze raz, krok po kroku dla pewności.
luty
Dzięki za odpowiedź @KapralBogdan, daj nam znać.
luty
Nic. Bez efektów. Nadal EA APP krzyczy że brakuje mi miejsca na dysku.
Nawet specjalnie zwolniłem do 240 GB ale to nic nie dało.
Wszystko zainstalowałem na dysku wewnętrznym.
Jakieś pomysły?
luty
Hej @KapralBogdan
Dzięki za sprawdzenie tego i wykonanie kroków.
Wykonaj proszę nowy raport zgłaszania błędów EA app i prześlij nam jego ID.
luty
Witam.
Proszę bardzo
dcd7c56a-b410-44e6-ade6-5079d9869143
Gdy będziesz ustawiać urządzenie jako zaufane, wyślemy Ci kod, by się upewnić się, że Ty to Ty.
Dowiedz się więcej o weryfikacji logowaniaJeśli nie możesz się połączyć z grą EA, wykonaj poniższe kroki, aby rozwiązać problemy.
Rozwiązywanie problemów z połączeniem