Dot.: Battlefield3 problem z kluczem

autor: lysy231181
Odpowiedz

Pierwszy Wpis

Zaakceptowane rozwiązanie

Battlefield3 problem z kluczem

★★★ Newbie

Siema mam problem z BF3 po długim czasie postanowiłem zainstalować sobie wymienionego BFa i tak

-instaluje ORIGIN 

-EA prosi o instalacje po czym usuwa ORIGIN 

-Odpalam EA pobieram grę podałem klucz było ok

-włączam grę i wyskakuje mi że klucz jest zużyty gra jest w bibliotece z wpisanym kluczem

-wyskakuje komunikat żeby podać klucz i wyświetla mi komunikat że komputer nie jest podłączony do internetu ... WTF 

Czy ktoś miał coś podobnego ? Dziękuje za pomoc 

Odpalałem grę w trybie 'czysty' firewall wyłączone itp. i nic nadal ten sam komunikat 

Wiadomość 1 z 7 (879 wyświetleń)
Odpowiedz
0 Kudo

Zaakceptowane rozwiazanie

★★★ Newbie

Problem rozwiązany wystarczyło uruchomić grę z poziomu ikonki na pulpicie " uruchom jako administrator " pozdro

Zobacz w watku

Wiadomość 4 z 7 (845 wyświetleń)

Wszystkie odpowiedzi

Witaj

Kod jest jednorazowy i przypisany do konta na którym został wpisany jeśli jej nie widzisz to wyczyść pliki cache aplikacji

Orgin zmienił się teraz na EA APP i z niej należy korzystać jeśli wciąż nie widzisz gry dalsze kroki, które znajdziesz w poradniku Jeśli nie widzisz gry na koncie?

Jeżeli po tym dalej nie widać gry - skontaktuj się z Suportem EA bezpośrednio 

Wiadomość 2 z 7 (859 wyświetleń)

★★★ Newbie

Dziękuje za odpowiedź ale chodzi o to że grę widać i próbując wejść na serwer czy nawet odpalić singla prosi o klucz, znowu w aplikacji pokazuje Battlefield 3 jako posiadane i klucz jest wszystko ok a gra nie chce się uruchomić a kiedy chcę wpisać klucz o który prosi wyświetla się że komputer nie jest podłączony do internetu

Wiadomość 3 z 7 (856 wyświetleń)
Odpowiedz
0 Kudo

★★★ Newbie

Problem rozwiązany wystarczyło uruchomić grę z poziomu ikonki na pulpicie " uruchom jako administrator " pozdro

Wiadomość 4 z 7 (846 wyświetleń)

Community Manager

Dzięki za podzielenie się z nami rozwiązaniem @lysywezu Standard smile 

Wiadomość 5 z 7 (801 wyświetleń)
Odpowiedz
0 Kudo
Highlighted

★★★ Newbie

Ja mam to samo że wyświetla komunikat że komputer nie jest podłączony do internetu a w ikonie nie ma opcji uruchom jako administrator 

Wiadomość 6 z 7 (597 wyświetleń)
Odpowiedz
0 Kudo

Community Manager

Hej @lysy231181 

Jeśli przy kliknięciu na ikonę uruchamiania gry (w eksploratorze Windows) nie ma opcji uruchomienia jako administrator, znaczy to, że konto na kótym jesteś aktualnie zalogowany nie ma takich uprawnień/jest kontem gościa. 

Utwórz na komputerze nowe konto administratora i uruchom grę z jego poziomu. 

Upewnij się też, że gra nie jest blokowana przez zaporę sieciową oraz program antywirusowy. 

Dodawanie wyjątków i aktualizacja programów antywirusowych. - Answer HQ

Dodawanie wyjątku w usłudze Zabezpieczenia Windows - Pomoc techniczna firmy Microsoft

Wiadomość 7 z 7 (588 wyświetleń)

ea-promo

Zabezpiecz swoje konto EA

Gdy będziesz ustawiać urządzenie jako zaufane, wyślemy Ci kod, by się upewnić się, że Ty to Ty.

Dowiedz się więcej o weryfikacji logowania

ea-help-promo-2

Masz problem z połączeniem z grą?

Jeśli nie możesz się połączyć z grą EA, wykonaj poniższe kroki, aby rozwiązać problemy.

Rozwiązywanie problemów z połączeniem