listopada 2023
Siema mam problem z BF3 po długim czasie postanowiłem zainstalować sobie wymienionego BFa i tak
-instaluje ORIGIN
-EA prosi o instalacje po czym usuwa ORIGIN
-Odpalam EA pobieram grę podałem klucz było ok
-włączam grę i wyskakuje mi że klucz jest zużyty gra jest w bibliotece z wpisanym kluczem
-wyskakuje komunikat żeby podać klucz i wyświetla mi komunikat że komputer nie jest podłączony do internetu ... WTF
Czy ktoś miał coś podobnego ? Dziękuje za pomoc
Odpalałem grę w trybie 'czysty' firewall wyłączone itp. i nic nadal ten sam komunikat
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
listopada 2023
Problem rozwiązany wystarczyło uruchomić grę z poziomu ikonki na pulpicie " uruchom jako administrator " pozdro
listopada 2023
Witaj
Kod jest jednorazowy i przypisany do konta na którym został wpisany jeśli jej nie widzisz to wyczyść pliki cache aplikacji:
Orgin zmienił się teraz na EA APP i z niej należy korzystać jeśli wciąż nie widzisz gry dalsze kroki, które znajdziesz w poradniku Jeśli nie widzisz gry na koncie?
Jeżeli po tym dalej nie widać gry - skontaktuj się z Suportem EA bezpośrednio
listopada 2023
Dziękuje za odpowiedź ale chodzi o to że grę widać i próbując wejść na serwer czy nawet odpalić singla prosi o klucz, znowu w aplikacji pokazuje Battlefield 3 jako posiadane i klucz jest wszystko ok a gra nie chce się uruchomić a kiedy chcę wpisać klucz o który prosi wyświetla się że komputer nie jest podłączony do internetu
listopada 2023
Problem rozwiązany wystarczyło uruchomić grę z poziomu ikonki na pulpicie " uruchom jako administrator " pozdro
listopada 2023
Dzięki za podzielenie się z nami rozwiązaniem @lysywezu
styczeń
Ja mam to samo że wyświetla komunikat że komputer nie jest podłączony do internetu a w ikonie nie ma opcji uruchom jako administrator
styczeń
Hej @lysy231181
Jeśli przy kliknięciu na ikonę uruchamiania gry (w eksploratorze Windows) nie ma opcji uruchomienia jako administrator, znaczy to, że konto na kótym jesteś aktualnie zalogowany nie ma takich uprawnień/jest kontem gościa.
Utwórz na komputerze nowe konto administratora i uruchom grę z jego poziomu.
Upewnij się też, że gra nie jest blokowana przez zaporę sieciową oraz program antywirusowy.
Dodawanie wyjątków i aktualizacja programów antywirusowych. - Answer HQ
Dodawanie wyjątku w usłudze Zabezpieczenia Windows - Pomoc techniczna firmy Microsoft
Gdy będziesz ustawiać urządzenie jako zaufane, wyślemy Ci kod, by się upewnić się, że Ty to Ty.
Dowiedz się więcej o weryfikacji logowaniaJeśli nie możesz się połączyć z grą EA, wykonaj poniższe kroki, aby rozwiązać problemy.
Rozwiązywanie problemów z połączeniem