marca 2017
Witam!
Otóż po pobraniu "Battlefield 3 Edycja Limitowana" próbowałem zainstalować grę. Po kliknięciu przycisku "Instaluj" zaczęło coś się ładować (ładował się pasek). Myślałem, że instalacja już dobiega końca, lecz po parunastu sekundach pasek, który się ładował, przestał się ładować. Dzieje się tak cały czas. Nie mogę zainstalować gry. Nie pobrały mi się wszystkie dodatki do Battlefielda (Pobiera mi się jeszcze dodatek "Decydujące starcie", "Walka w zwarciu" oraz "Dogrywka"). Być może to jest przyczyna braku możliwości instalacji. Wcześniej też miałem problem, nieco podobny, lecz nie ten sam. Reinstaluje grę i pojawia się inny problem. Nie wspomnę, że w SimCity było podobnie. Proszę o szybką odpowiedź
Serdecznie Pozdrawiam
marca 2017
@awess0me Hej! Witaj na forum!
Opisany przez Ciebie problem wskazuje na kilka rzeczy, które postaramy się wykluczyć.
To powinno załatwić sprawę jeśli jednak nadal będzie problem spróbuj wyczyścić Pamieć Podręczną Origin
Jakby to nie pomogło odinstaluj program Origin (Panel sterowania > Programy i funkcję) następnie pobierz jego "świeżą" wersję z naszej STRONY
Powodzenia! :eahigh_file:
Gdy będziesz ustawiać urządzenie jako zaufane, wyślemy Ci kod, by się upewnić się, że Ty to Ty.
Dowiedz się więcej o weryfikacji logowaniaJeśli nie możesz się połączyć z grą EA, wykonaj poniższe kroki, aby rozwiązać problemy.
Rozwiązywanie problemów z połączeniem