Battlefield V problem z uruchomieniem przez steam

autor: BluERegi
Odpowiedz

Pierwszy Wpis

Zaakceptowane rozwiązanie

Battlefield V problem z uruchomieniem przez steam

★★★ Newbie

Cześć, kupiłem dzisiaj Battlefield V przez steama i odrazu napotkalem problemy. Pomimo że na stronie EA pokazuje że mam ją w bibliotece "Moja gra" to w aplikacji tak nie jest, przez co jedyne co mogę zrobić to otworzyć ją przez steama. Chwilę po tym wyświetla się "Przygotowywanie gry" (obraz 2) i chwilę po tym powiadomienie się zamyka i crashuje aplikacje "Aplikacja uległa niespodziewanej awarii" (Obrazek 3). Kilka razy zdarzyło się że wyskakiwał komunikat "Nie masz dostępu do tej gry" czy coś w tym stylu. Sprawdzałem ze 100 razy spójność plików gry. Odłączałem i podłączałem steama dla pewności i nawet reinstallowalem EA app. 2 razy pisałem do supportu i spotkalem same boty. Sama sytuacja jest ogółem dziwna dlatego że mam fife 23 z epic gamesa i nie spotkalem sie z tym problemem. Błagam jakby ktoś mógł z tym pomóc bo nie mam pojęcia co zrobić + nie chce zwracać gierki dlatego że jest na sporej przecenie.

Wiadomość 1 z 3 (349 wyświetleń)
Odpowiedz
0 Kudo

Zaakceptowane rozwiazanie

Dot.: Battlefield V problem z uruchomieniem przez steam

Community Manager

Hej @BluERegi 

Opisany przez Ciebie problem związany z komunikatem o awarii aplikacji EA app, został na tę chwilę rozwiązany. 

Daj nam znać jeśli będziesz potrzebować dodatkowej pomocy. 

Untitled.pngKuba.png

Zobacz w watku

Wiadomość 2 z 3 (301 wyświetleń)

Wszystkie odpowiedzi

Community Manager

Hej @BluERegi 

Opisany przez Ciebie problem związany z komunikatem o awarii aplikacji EA app, został na tę chwilę rozwiązany. 

Daj nam znać jeśli będziesz potrzebować dodatkowej pomocy. 

Untitled.pngKuba.png
Wiadomość 2 z 3 (302 wyświetleń)

Community Manager

Oznaczyłam odpowiedź @EA_Kuba jako rozwiązanie.

EA_KalinaAHQ

Wiadomość 3 z 3 (272 wyświetleń)

ea-promo

Zabezpiecz swoje konto EA

Gdy będziesz ustawiać urządzenie jako zaufane, wyślemy Ci kod, by się upewnić się, że Ty to Ty.

Dowiedz się więcej o weryfikacji logowania

ea-help-promo-2

Masz problem z połączeniem z grą?

Jeśli nie możesz się połączyć z grą EA, wykonaj poniższe kroki, aby rozwiązać problemy.

Rozwiązywanie problemów z połączeniem